Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η Liberty Ross ποζάρει γυμνή στο LOVE

Η Liberty Ross έκανε μια γυμνή φωτογράφιση για το περιοδικό LOVE και φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να δείξει στον πρώην σύντροφό της Rupert Sanders τί έχασε από τη στιγμή που την απάτησε με τη νεαρή πρωταγωνίστριά του...

Ο 42χρονος σκηνοθέτης πιάστηκε στα πράσα το περασμένο καλοκαίρι, σε ερωτικές περιπτύξεις με την Kristen Stewart, με την οποία συνεργάστηκε στην ταινία "Snow White and the Huntsman".

Στην πραγματικότητα, η 22χρονη ηθοποιός μόνο αγνή Χιονάτη δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις... Μετανιωμένοι και οι δύο, απολογήθηκαν δημοσίως για το κεράτωμα και ο μεν Robert Pattinson συγχώρεσε την Stewart, η δε Liberty Ross ούτε που να το συζητήσει.



Η 34χρονη Liberty ζήτησε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πριν λίγες ημέρες, υποβάλλοντας αίτηση διαζυγίου, καθώς και την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, ηλικίας 5 και 7 ετών.

Και με τη φωτογράφισή της στο LOVE -το οποίο ετοιμάζεται να τιμήσει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- αποδεικνύει ότι αν και κερατωμένη, διαθέτει όλα τα προσόντα για να συναγωνιστεί μια νεαρή αστέρα του Χόλιγουντ.





πηγή: nooz