Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η Britney στην κορυφή των πλουσιότερων τραγουδιστριών

Το Forbes δημοσίευσε άλλη μία λίστα που συνοδεύεται με πολλά μηδενικά, αυτή των πλουσιότερων γυναικών στη μουσική τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες.
Σύμφωνα με τα έσοδα τους τον Μάιο του 2011 μέχρι τον φετινό Μάιο, όλες όσες έβλεπες πιο συχνά σε ταμπλόιντς, μουσικά siteς και τα δίκτυα των like και των tweets, διαμορφώνουν τη δεκάδα με αυτές που γέμισαν τις τσέπες με όλα τα αμερικάνικα χαρτονομίσματα.
Η Britney Spears επέστρεψε πολύ δυναμικά μετά από αρκετά χρόνια με το καινούργιο άλμπουμ Femme Fatale, είναι κριτής στο X Factor, έβγαλε δικό της άρωμα και πήγε κατευθείαν στην πρώτη θέση μαζεύοντας 58 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση άφησε την αγαπημένη του Harry Styles από τους One Direction, Taylor Swift, η οποία κέρδισε μόλις ένα εκατομμύριο λιγότερο από την 31χρονη συνάδελφο της, ο δίσκος της “Red” ήταν από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά και αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη μουσική κάνοντας mainstream τη φολκ.

Η Rihanna τις ακολουθεί από την τρίτη θέση με 53 εκατομμύρια δολάρια, σίγουρα ακόμα περισσότερες γυμνές φωτογραφίες της παντού, πάρα πολλά lives και ίντριγκες για να μη μένει κανείς παραπονεμένος ενώ τέταρτη έρχεται η Lady Gaga κρατώντας βαλίτσα με 52 εκατομμύρια.

Η Mother Mοnster πέρασε μια χρονιά τρελαίνοντας τους σχεδιαστές και τους φανς της που διέρρηξαν μέχρι και το γκαράζ της για να τη δουν και πέρασε από όλες τις σκηνές για την περιοδεία μαμούθ Born this way. Την πόρτα για τις πρώτες πέντε κλείνει η Kary Perry με 45 εκατομμύρια, αμέτρητες ντεκαπάζ, χωρισμούς, 3D ταινία (Katy Perry: Part of Me) και sold out εμφανίσεις,

Ολόκληρη η λίστα έχει ως εξής:

1. Britney Spears ($58)
2. Taylor Swift ($57)
3. Rihanna ($53)
4. Lady Gaga ($52)
5. Katy Perry ($45)
6. Beyonce ($40)
7. Adele ($35)
8. Sade ($33 )
9. Madonna ($30)
10. Shakira ($20)


πηγή: tsekouratoi