Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πόλεμος στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι για τρία κονιάκ

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Σαββατοκύριακο News” στα χέρια σχεδόν πιάστηκαν ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και ο σύζυγος της Αργυρώς, Εμμανουήλ Μανωλάκης. Αιτία; Ένας παραφουσκωμένος λογαριασμός.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης πήρε την παρέα του (το θείο του και μία φίλης τους) και πήγε να δειπνήσει στο εστιατόριο της διάσημης τηλεμαγείρισας στο Κολωνάκι.
Το μενού περιελάμβανε ψάρι με διάφορα άλλα εδέσματα και για το τέλος οι καλεσμένοι του Χρήστου Χωμενίδη παρήγγειλαν τρία κονιάκ.

Όταν όμως ζήτησαν το λογαριασμό, μία δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε. Σύμφωνα με την “Σαββατοκύριακο News” οι τρεις του κλήθηκαν να πληρώσουν μόνο για τα κονιάκ 285 ευρώ, ενώ ο συγραφέας διαπίστωσε πως είχε γίνει υπερχρέωση και στο ψάρι (ροφός), το οποίο κόστισε 150 ευρώ.

  Στην έντονη διαμαρτυρία του συγγραφέα εμφανίστηκε ο σύζυγος της Αργυρώς, Εμμανουήλ Αποστολάκης, ο οποίος και “στόλισε” με διάφορα επίθετα τον Χρήστο Χωμενίδη.
Η συνέχεια φυσικά ήταν τόσο ο συγγραφέας όσο και ο δικηγόρος θείος του να στραφούν νομικά εναντίον της εταιρείας “Μανώλης Μανωλάκης και Σία Ε.Ε.” και προσωπικώς κατά του συζύγου της Αργυρώς.
Το πρωτοβαθμιαίο δικαστήριο δέχτηκε εν μέρει την αγωγής της πλευράς “Χωμενίδη” κα ιυποχρέωσε τον Εμμανουή Μανωλάκη να καταβάλη το ποσό των 20.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής, κυρύσσοντας την απόφαση προσωρινά εκτελστή για το ποσό των 10.000 ευρώ και παράλληλα απήγγειλε και προσωπική κράτηση δύο μηνών ως μέσο αναγκαστικής εκτέλεσης της απόφασης.
Μετά από έφεση δικαιώθηκε πλήρως η πλευρά “Χωμενίδη” .


πηγή: cosmo