Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

To έκαναν σαν τη Heidi: 5 διάσημες γυναίκες που τους αρέσει να δείχνουν μπούστο

Η Heidi Klum φρόντισε με την χθεσινή της παρουσία στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία του MTV να μας υπενθυμίσει ότι μία γυναίκα μπορεί να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να ανοίξει την καρδιά της και μαζί με αυτή και το ντεκολτέ της στο κοινό. Ποιες όμως άλλες κυρίες της showbiz έχουν χαράξει πρώτες το δρόμο;
Kim Kardashian

  Το κορίτσι του Kanye West, η ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να είσαι ξανθιά για να λέγεσαι bimbo, η γυναίκα που είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και στον ύπνο της φοράει ψηλοτάκουνα και ψεύτικες βλεφαρίδες κάγκελο δεν ξεχνά να βγει από το σπίτι, όπως εδώ για να πάει στο Λονδίνο, χωρίς να ρίξει πάνω της κάτι που θα βγάλει μάτι.
Christina Hendricks

  Μετά από αυτή την εμφάνιση της Christina Hendricks στα Emmy έχουμε πάθει το εξής: ακόμα και αν φορέσει πάνω της τη στολή του βαβουροπατάτα εμείς θα εξακολουθούμε να βλέπουμε δύο λευκούς λόφους να ξεπροβάλλουν στο αναγεννησιακά λευκό της στέρνο.
Jennifer Lopez

  Έχει κέφια η J.Lo και μάλλον περνάει πολύ καλά με το toy boy της και αυτό φαίνεται στο στυλ της. Στην τελευταία της περιοδεία, η Jennifer φροντίζει να δείξει ότι εκτός από φωνή και σκηνική παρουσία διαθέτει και στητά προσόντα.
Chery Cole

  Όταν τα κορίτσια ξενυχτάνε – μόνα ή δυο δυο – φοράνε ότι λιγότερο βρουν μπροστά τους. Πάρε για παράδειγμα τη Chery Cole, όπου για να πάει στο Whisky Mist night club του Λονδίνου, φόρεσε ένα μονομάνικο μίνι φόρεμα.
Nicole Scherzinger

  Σε ολόκληρη πρεμιέρα των Men in Black 3 πήγε η πρώην Pussycat Doll, Nicole, να μην φορέσει και κάτι αέρινο; Προσοχή όμως βρε κοπέλα μου μην αρπάξει καμία πούντα και πλευριτωθείς.


πηγή: cosmo