Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Iπατάμενη κάμερα για απίστευτές λήψεις από ψηλά!

Μια ιπτάμενη πολύ μικρή κάμερα υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα όσων χρειάζονται λήψεις από φηλά με την βοήθεια της ρομποτικής.
Η κάμερα Skyview σχεδιασμένη από τον Juhno Yoon προσφέρει μια άλλη αίσθηση στην κινηματογράφηση και στην φωτογραφία καθώς μπορέι να μας δώσει πλάνα από μια διαφορετική προοπτική και οπτική γωνία που όμοια της δεν υπάρχει.

Προς το παρόν έχουν δημοσιευθεί μόνο κάποιες φωτογραφίες από το συγκεκριμμένο project και παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, είναι έυλογο να περιμένουμε χαρακτηριστικά autofocus καθώς και την δυνατότητα να μπορέι να στηθεί και να σταματήσει η κάμερα σε ένα συγκεκριμμένο σημείο πάνω από το σώμα μας.
Το σημαντικόπτερο όμως χαρακτηριστικό της είναι όπως προαναφέραμε ότι είναι ιπτάμενη και μπορέι να αιωρέιται πάνω από τα κεφάλια μας με την βοήθει πάντα της ρομποτικής,δίνοντας μας μοναδικές δυνατότητες και ποικιλία στισ γωνίες λήψεις, καθιστώντας την ένα απαράιτητο εργαλείο για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την κινηματογράφηση και όχι μόνο.
Παράλληλα ο σχεδιαστής έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στην αισθητική της κάμερας δημιουργώντας ένα πραγματικό "έργο τέχνης" όπως βλέπετε και στις εικόνες.
Σύντομα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας και άλλες εικόνες, ενώ περιμένουμε και την πρώτη επίσημη παρουσίαση.



πηγή: whos