Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ποιος Ashton;

Σε γκαλά στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε η Demi Moore και ύστερα από έναν χρόνο φαινόταν ότι έχει πλέον ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Ashton Kutcher. Λαμπερή, χαμογελαστή και κυρίως υγιής η 49χρονη Demi απέδειξε ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και της προκάλεσαν οι απιστίες του Ashton και ο χωρισμός τους. Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για τη σταρ, αλλά δείχνει ότι όλα εν τέλει ξεπερνώνται.




Πηγές από το περιβάλλον της ανέφεραν ότι η Demi δεν είδε με καλό μάτι τη σχέση του τέως με τη νεαρή Mila Kunis, καθώς εκτός του ότι είναι μικρότερη και από τον ίδιο τον Ashton είναι πλέον και η πιο sexy γυναίκα εν ζωή όπως την ψήφισαν οι αναγνώστες του Esquire.



Επίσης, δεν είναι μία κοπέλα που απλώς ο τέως σύζυγός της περνά τον καιρό του μαζί της, αλλά επίσημη σχέση του και σύντροφός του, κάτι που η ίδια θεωρούσε πως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Άλλωστε συναισθηματικά η Demi δεν είχε ξεπεράσει τον Ashton, γι' αυτό εξάλλου της στοίχισε τόσο πολύ η απιστία του και ο χωρισμός τους.



πηγή: real