Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

5 στάσεις που ξετρελαίνουν τις γυναίκες

Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ και το σκέφτονται το ίδιο συχνά με τους άντρες, για να μην σου πω και περισσότερο! Απολαμβάνει όλες τις στάσεις που θα της δείξεις ως ειδικός αλλά υπάρχουν ορισμένες που θα την κάνουν να διασχίσουν τις πύλες του παραδείσου πολύ ευκολότερα και με λιγότερο κόπο απ’ ότι κάποιες άλλες



1. Woman on top

Είναι μια από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών, για τον απλούστατο λόγο ότι παίρνουν στα χέρια τους τον έλεγχο. Κι είναι γνωστό ότι η δύναμη είναι από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά! Η στάση αυτή διαθέτει πολλές παραλλαγές. Εάν παρόλα αυτά είσαι της παλιάς σχολής, απλά ξάπλωσε κι άστην να σε «καβαλικεύσει». Μη ξεχάσεις να τη βοηθήσεις λιγάκι κρατώντας τους γοφούς της καθώς κάθεται πάνω σου. Βέβαια υπάρχει κι η πιθανότητα να μην της αρέσει αυτή η στάση καθώς μπορεί να αισθάνεται εκτεθειμένη, ειδικά εάν έχει ανασφάλειες με το σώμα της.
Μια εναλλακτική για τη στάση αυτή είναι να μεταφερθείτε στον καναπέ. Κάθισε, γύρε προς τα πίσω και βάλτην να καθίσει πάνω σου. Σίγουρα θ’ απολαύσει στο έπακρο αυτή τη στάση καθώς θα είναι σε θέση ν’ ακουμπήσει στη πλάτη του καναπέ, βρίσκοντας τη κατάλληλη γωνία που θα τη φέρει πιο κοντά στον οργασμό. Με το ένα χέρι θα στηρίζεται και με το άλλο θα μπορεί να παίζει ελεύθερα με τη κλειτορίδα της. Και μπορεί να σου καλαρέσει η ιδέα του απλά να κάθεσαι πίσω και ν’ απολαμβάνεις τ’ όλο σκηνικό, αλλά εάν θέλεις να την κάνεις να τρέμει από ηδονή, φρόντισε καθώς βρίσκεται από πάνω σου να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου για να παίξεις με το στήθος και για να εξερευνήσεις με τα χέρια σου το υπόλοιπο κορμί της.


2. Ιεραποστολική


Μπορεί να έχεις τη συγκεκριμένη στάση στο μυαλό σου με το πολύ προβλέψιμο και βαρετό σεξ, αλλά αυτό συμβαίνει μονάχα όταν λείπει το πάθος κι η δημιουργικότητα. Εάν τα έχεις αυτά τότε αυτή η στάση πρόκειται να σας οδηγήσει σε καυτές στιγμές καθώς οι πιθανοί συνδυασμοί για να την ηδονή είναι αμέτρητοι και δεν απαιτούνται κι ιδιαίτερες γυμναστικές δεξιότητες.
Ανάλαβε δράση! Ξάπλωσε την στο κρεβάτι, άνοιξε της τα πόδια, βάλε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της και δείξτης ποιος είναι ο άντρας. Οι γυναίκες λατρεύουν να εκδηλώνεις την κυριαρχία σου πάνω τους-στα πλαίσια του σεξ πάντα! Για ν’ ανέβεις επίπεδο, δοκίμασε να της μιλήσεις βρώμικα. Ψιθύρισε της στο αυτί τί πρόκειται να της κάνεις και πες της ότι θέλεις να την ακούσεις να φωνάζει τ’ όνομα σου λίγο πριν το τέλος.

3. Οριζόντια και κάθετα


Η στάση αυτή σου δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από το κρεβάτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την βάλεις να κάτσει σε μια επιφάνεια που να φτάνει το ύψος της μέσης σου, όπως ο πάγκος της κουζίνας, το πλυντήριο, το πιάνο, το καπό του αυτοκινήτου σου, και να διεισδύσεις όσο πιο βαθιά μέσα της μπορείς. Όσο πιο ανοιχτά είναι τα πόδια της, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό θα μπορούσες να τα τυλίξεις γύρω από τη μέση σου. Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες να πετύχεις το σημείο G της και να την στείλεις στα ουράνια. Μπορεί να τη φοβάσαι λίγο αυτή τη στάση γιατί είναι πολύ εύκολο να τελειώσεις γρήγορα εξαιτίας της βαθιάς διείσδυσης. Απλά φρόντισε λίγο πριν την κρίσιμη στιγμή να σταματήσεις και ν’ ασχοληθείς με τον ερεθισμό της κλειτορίδας της με σκοπό να την φτάσεις στα άκρα και να βρίσκεται στην ίδια φάση όταν θα ξαναμπείς στο παιχνίδι.

4. Spooning


Από την λίστα αυτή σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει η στάση αυτή. Οι γυναίκες απλά λατρεύουν να νιώθουν το στήθους του συντρόφου τους ν’ ακουμπάει τη πλάτη τους, τα χέρια του να είναι τυλιγμένα γύρω τους και την αίσθηση να διεισδύεις μέσα τους από πίσω τους.
Μια πολύ βολική κι αγαπησιάρικη στάση που σου επιτρέπει να χαϊδεύεις παράλληλα το στήθος και τη κλειτορίδα της φέρνοντας την έτσι ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Ξάπλωσε πίσω της, πέρνα το πόδι της πάνω από το δικό σου και τράβα την προς τα πίσω κολλώντας την πάνω σου. Μια πολύ αναπαυτική αλλά και αισθησιακή στάση που θα σε δικαιώσει, ειδικά εάν παράλληλα ερεθίζεις την κλειτορίδα της και τις ψιθυρίζεις προστυχόλογα στο αυτί.

5. Doggy style


Μπορεί να μην το περίμενες αλλά ναι και στις γυναίκες αρέσει αυτή η στάση. Ναι τους αρέσει να σκύβουν στα τέσσερα και να διεισδύεις από πίσω τους, αλλά τ’ απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο όταν σκύβεις κι εσύ πάνω τους γλιστρώντας τα δάχτυλα σου ανάμεσα στους μηρούς της παίζοντας με τη κλειτορίδα της και δαγκώνοντας την ελαφρά στους ώμους
Για να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα όμως μπορείς έτσι όπως είστε, δίχως να βγεις από μέσα της να την φέρεις προς τα πίσω έτσι ώστε να γονατίζει και να είσαι κι εσύ γονατισμένος από πίσω της. Φυσικά και τους αρέσει αυτή η στάση, αρκεί ν’ αφήσεις στην άκρη όλα αυτά που βλέπεις στις πορνοταινίες και να μην της φερθείς σαν να είναι αντικείμενο.



Πηγή: diadrastiko.blogspot