Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Περπατούσε 178 μέρες: 25χρονος "Forrest Gump"

Απλά άρχισε να περπατάει. Κάτι σαν τον Tom Hanks στην ταινία Forrest Gump. Χρειάστηκε 178 μερόνυχτα για να διανύσει την Αμερική.
Ο λόγος για τον 25χρονο Nick Kleckner ή αλλιώς 'Hobo Nick' ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Atlantic Beach της Florida και έφτασε στο Huntington Beach της California.
Μαζί του δεν είχε τίποτα. Ούτε τροφή, ούτε νερό, ούτε χρήματα. Στο τέλος του ταξιδιού είχαν μεγαλώσει τα γένια του και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος. Μάλιστα "έλιωσε" πέντε ζευγάρια παπούτσια για να διανύσει τα 2500 μίλια του ταξιδιού του.

Βοηθό του είχε τη μητέρα του η οποία συχνά ενημέρωνε το blog του γιου της- worldinstrides.blogspot.com- από το ταξίδι του.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 του περασμένου Απρίλη στο Atlantic Beach όταν αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι. “Περπάτησα στην παραλία. Απλά το απόλαυσα για μια στιγμή” έγραφε τότε.

Η τελευταία ενημέρωση του Blog ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου την 154 μέρα του ταξιδιού του. Βρισκόταν στην έρημο της Arizona με προορισμό την πολιτεία της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού περαστικοί του έδιναν χρήματα και δώρα. Όλα τα χάρισε σε άστεγους που βρήκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Ο 'Hobo Nick' διατηρεί και λογαριασμό στο Twitter οπού έχει ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες από το μοναχικό του ταξίδι.


πηγή: news247