Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το χούλα της Kate μετά το topless

Το νησί Τουβαλού ήταν ο τελευταίος σταθμός τηε εννιαήμερης περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους στην Άπω Ανατολή. Κι αν και το ταξίδι θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία για τον William και την Kate που εκπροσώπησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στα κράτη της Κοινοπολιτείας για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο, η χαρά τους επισκιάστηκε από τη δημοσίευση των topless φωτογραφιών της Δούκισσας από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στην Provence της Γαλλίας.



Μόλις χθες το δικαστήριο δικαίωσε την Kate κι υποχρέωσε το Closer να αποσύρει τις φωτογραφίες, να τις επιστρέψει στο Παλάτι, να πληρώσει αποζημίωση 10.000 για κάθε δημοσίευση μετά την απόφαση, καθώς και 2.000 ευρώ σε δικαστικά έξοδα. Επιπλέον, θα υποχρεούται να πληρώσει 100.000 ευρώ αν οι φωτογραφίες πωληθούν.

Φαίνεται πως η Kate Middleton, Δούκισσα Catherine στα πιο επίσημά της, χάρηκε ιδιαίτερα με τη δικαίωση και το έριξε στον χορό! Λίγο αργότερα την ακολούθησε και ο σύζυγός της πρίγκιπας William.


Το ζευγάρι το καταδιασκέδασε ενώ οι ντόπιες γυναίκες προσπαθούσαν να τους δείξουν - εις μάτην - τις κινήσεις και τα βήματα. Ωστόσο, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες.

Στο μεταξύ, η βασιλική οικογένεια χθες κατέθεσε ποινική αγωγή κατά του φωτογράφου που έβγαλε τις επίμαχες topless φωτογραφίες της Δούκισσας, ώστε η αστυνομία να τον αναζητά για να τον συλλάβει. Φημολογείται ότι ο παπαράτσι είναι μία Γαλλίδα φωτογράφος, η οποία κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη.

πηγή: real