Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι συγγραφικές ανησυχίες μίας πορνοστάρ

Βρίσκεται στο κινηματογραφικό πλατό και κάνει ένα από αυτά τα μακρόχρονα διαλείμματα ανάμεσα στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών. Βλέπει πως κάποια βιβλία της λείπουν. Είναι σίγουρη πως της τα κλέβει η μακιγιέζ της και το θεωρεί πολύ εκνευριστικό γιατί βρίσκει πολύ βαρετό να πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενηλίκων!




Η Kayden Kross θεωρείται μία από τις πολλά υποσχόμενες νεοανερχόμενες σταρ της βιομηχανίας του πορνό, καθώς μάλιστα στα περυσινά βραβεία των ταινιών ενηλίκων, έφυγε κρατώντας τρία «αγαλματίδια». Αυτήν την εποχή πρωταγωνιστεί στον «Κώδικα Τιμής» κι όπως λέει η ίδια «έχω πάααρα πολύ χρόνο ανάμεσα στις σκηνές sex» γι’ αυτό τον χρησιμοποιεί εποικοδομητικά... διαβάζοντας βιβλία! Δεν κρύβει, βεβαίως, και τις συγγραφικές της φιλοδοξίες, καθώς ήδη έχει κυκλοφορήσει την πρώτη της ιστορία με τίτλο «Plank» σε μορφή e-book, το οποίο είναι μία σύντομη ιστορία φαντασίας. Περιλαμβάνεται σε ένα σύνολο 40 Ιστοριών από νέους συγγραφείς.



Το δικό της είναι ένα πείραμα, μία αφήγηση σε δεύτερο πρόσωπο, με φιλοσοφική ονειροπόληση! «Δεν είμαστε καθυστερημένοι!» διαμαρτύρεται αναφερόμενη στους συναδέλφους της ηθοποιούς ταινιών πορνό. Δεν κρύβει, επίσης, ότι η αδυναμία της δεν είναι το sex αλλά τα βιβλία. Ο διευθυντής του Harper Perennial Cal Morgan εντόπισε την Kross όταν το λογοτεχνικό ημερολόγιο McSweeney δημοσίευσε μία συνομιλία της πορνοστάρ με τον συγγραφέα Adam Levin και η 26χρονη φάνηκε ατρόμητη απέναντι στον επιτυχημένο διανοούμενο.



Ψάχνοντας κάποιος στο ίντερνετ για την Kayden Kross ανακαλύπτει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από την πορνογραφική της καριέρα, όμως το μπλοκ της είναι γεμάτο από τις συγγραφικές της προσπάθειες, από το «Plank» μέχρι και συλλογισμοί της για τη βιομηχανία του πορνό, την οποία αντιμετωπίζει με μία... ειρωνική απόσταση. «Έχω θαυμαστές που δεν βλέπουν τις ταινίες μου. Μου λένε δεν θέλω να δω το στήθος σου, αλλά να διαβάσω αυτά που γράφεις» τονίζει η sexy πορνοστάρ, αν και σημειώνει ότι της αρέσει πραγματικά ο χώρος των ταινιών ενηλίκων και σίγουρα ξέρει ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που απολαμβάνουν να τη βλέπουν γυμνή να κάνει sex.



Ως πρωταγωνίστρια ανάλογων ταινιών διαθέτει ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχολείται με τα πάθη της που είναι το διάβασμα, η λογοτεχνία και η παρακολούθηση μαθημάτων σε τοπικά κολέγια. «Αγαπώ κάθε μάθημα» σημειώνει και αποκαλύπτει ότι τώρα παρακολουθεί τάξεις Πολιτικών Επιστημών. Η τελευταία της συγγραφική απόπειρα θα είναι ένα βιβλίο αυτοβιογραφικό σχετικά με τη βιομηχανία πορνό, χωρίς διάθεση φρικιαστικής ηθικολογίας ούτε με συγκαταβατικό χλευασμό.

Η μητέρα της ποτέ δεν επιδοκίμασε τις επιλογές καριέρας της κόρης της, ενώ τώρα με τη συγγραφή των βιβλίων της η Kayden θέλει να αναστρέψει το συναίσθημα αυτό. «Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο!» λέει η πορνοστάρ-συγγραφέας και σίγουρα έχει υψηλές προσδοκίες...


πηγή: real