Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Γεννήθηκαν την ίδια ημέρα… γέννησαν την ίδια ημέρα

Αν η χαρά των διδύμων Zaakira Mitchell και Shaakira White ήταν απερίγραπτη όταν έμαθαν ότι είχαν μείνει έγκυες με διαφορά λίγων εβδομάδων, πού να φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν όταν τελικά... γέννησαν την ίδια ημέρα!

Οι 20χρονες αδελφές από τη Νότιο Καρολίνα των ΗΠΑ υποτίθεται πως θα γεννούσαν με διαφορά τριών εβδομάδων, αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Όλα ξεκίνησαν όταν η Mitchell αποφάσισε να γεννήσει στις 24 Ιουλίου, δύο ημέρες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία. Έτσι έσπευσε στο νοσοκομείο Κολούμπια έχοντας στο πλευρό της για υποστήριξη τη δίδυμη αδελφή της, White, που επρόκειτο να γεννήσει στις 16 Αυγούστου. Μιας και ήταν εκεί μάλιστα, εκείνη αποφάσισε να κάνει κι έναν έλεγχο στην εγκυμοσύνη της και την κατάσταση του εμβρύου μέσα της. Πού να περίμενε ότι οι γιατροί θα της ανακοίνωσαν ότι είχε ήδη συσπάσεις κι ότι και η White από ώρα σε ώρα θα έφερνε στον κόσμο το μωρό της.

Ξαφνικά εκεί που οι συγγενείς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το μαιευτήριο περιμένοντας νέα από τη μία αδελφή τη Zaakira Mitchell, βρέθηκαν να περιμένουν νέα και για την άλλη αδελφή, τη Shaakira White! Με διαφορά μιας ώρας, η πρώτη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Kadin και η δεύτερη δίδυμα, τους Landon και London.

Οι 20χρονες που μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό δεν έχουν λόγια να περιγράψουν την εμπειρία τους και δηλώνουν ενθουσιασμένες που τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν μαζί και θα έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια. Ακριβώς όπως εκείνες!


Δείτε τις δίδυμες με τα μωρά τους:




πηγή: goodstory