Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Έπεσε σε τρύπα βάθους 10 μέτρων και βγήκε ζωντανή!

Τραυματισμένη στο κεφάλι, με μώλωπες. Όμως, ζωηρή, ζωντανή. Η εικόνα της μόλις 14 μηνών Κινέζας κάνει το γύρο του κόσμου κι όλοι μιλούν για εκείνη με θαυμασμό και συγκίνηση. Έπεσε σε μια τρύπα βάθους 10 μέτρων, όταν ο δρόμος της πόλης Harbin στην επαρχία Heilongjiang της Κίνας, στον οποίο βρισκόταν μαζί με την θεία της κατέρρευσε καταπίνοντάς την μαζί με άλλους 2 ανθρώπους.


Η γη στην κυριολεξία χάθηκε κάτω από τα πόδια τους και κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Τα σωστικά συνεργεία έφθασαν γρήγορα στον τόπο του ατυχήματος και μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης στήθηκε. Παρά τις δυσκολίες- καθώς έπρεπε να αναζητήσουν τα 4 θύματα μεταξύ των σωληνών ύδρευσης και αποχέτευσης, μετά από ώρες ερευνών κατάφεραν να εντοπίσουν τους εγκλωβισμένους. Το κοριτσάκι κι άλλο ένα άτομο ανασύρθηκαν ζωντανοί, όχι όμως και οι δύο άλλοι πολυτραυματίες.
Η αιτία που οδήγησε στην τραγωδία αποτελεί ακόμη μυστήριο, η ιστορία όμως της Κινεζούλας που γλύτωσε από τον θάνατο με γδαρσίματα κι εκδορές προκαλεί μόνο χαμόγελο.


πηγή: goodstory