Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Kristen Stewart: Απάτησε τον Robert Pattinson και ζητά συγνώμη

Τον απάτησε, το ομολογεί δημόσια και ζητά και συγνώμη! Ο λόγος για την Kristen Stewart, η οποία όχι απλά πειβεβαιώνει τις φήμες αλλά με έγγραφη ανακοίνωση της, ζήτησε δημοσίως συγνώμη από τον σύντροφο της Robert Pattinson, για την απιστία της εις βάρος του.
Η ηθοποιός πάτησε τον νεαρό σύντροφο της με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Η πέτρα του σκανδάλου λοιπόν είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η χιονάτη και ο κυνηγός», Rupert Sanders, που φαίνεται να έχει γοητεύσει την 22χρονη σταρ. Ο Pattinson και η Stewart γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας “Twilight” και έκτοτε είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με το Us Weekly η Kristen και ο Rupert που είναι παντρεμένος με το μοντέλο της Vogue, Liberty Ross.

Μάλιστα το περιοδικό People δημοσιεύει δήλωση φίλου της ηθοποιού, ο οποίος δηλώνει ότι η Kristen είναι συντετριμμένη!

Στην ανακοίνωση της, η Stewart ητάει συγνώμη για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσε στους ανθρώπους που είναι δίπλα της και σε όσους επηρεάστηκαν από τη σχέση αυτή.

Αυτό το στιγμιαίο λάθος της έβαλε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της, τον Robert Pattinson. Η ανακοίνωση της Stewart κλείνει με τις φράσεις «τον αγαπώ, συγνώμη».

Ανακοίνωση εξέδωσε ωστόσο και ο σκηνοθέτης Sanders, που είναι παντρεμένος με το μοντέλο Liberty Ross και έχουν δύο παιδιά μαζί. Ο Sanders δηλώνει καταρρακωμένος από τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένεια του, και παράλληλα τονίζει πως η γυναίκα και τα παιδιά του είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή του και προσεύχεται να ξεπεράσουν όλοι μαζί αυτήν την κρίση.

Ο Robert Pattinson, σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε απορρίψει τις φήμες που τον ήθελαν να παντρεύεται σύντομα με την αγαπημένη του, ωστόσο δεν είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να παντρευτούν αργότερα στο μέλλον.


 πηγή: Star