Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πιπέρι στη γλώσσα του νεαρού Justin Bieber

Ο Justin Bieber είναι ο αγαπημένος όλων των κοριτσιών και στοίχημα ότι πολλές μαμάδες θα τον ήθελαν ακόμα και γαμπρό τους… Πολλές όμως θα άλλαζαν γνώμη αν μάθαιναν ότι το στόμα του νεαρού τραγουδιστή είναι πραγματικός βόθρος!
Γυρνώντας από τη Νέα Ζηλανδία όπου πραγματοποίησε σειρά εμφανίσεων, ο 18χρονος Καναδός αστέρας καθόταν με την παρέα του στην πρώτη θέση και χαζολογούσαν, όταν η κουβέντα τους βγήκε εκτός ελέγχου.

Ο Bieber έβριζε ακατάπαυστα και φώναζε τόσο δυνατά που μια εκνευρισμένη συνεπιβάτης του, μητέρα δύο παιδιών, αναγκάστηκε να τον σταματήσει μαλώνοντάς τον σαν να ήταν μητέρα του.

Η γυναίκα τον πλησίασε, στάθηκε μπροστά του και του ζήτησε με επιτακτικό ύφος να σταματήσει τις βρισιές: «Σταμάτα να βρίζεις. Η συμπεριφορά στου δεν αρμόζει σε επιβάτη αεροπλάνου. Δεν είναι πρέπον!».

Ο Justin, που σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone δήλωσε ότι αισθάνεται περισσότερο άντρας παρά ένα αγόρι μετά την ενηλικίωσή του, τον περασμένο Μάρτιο, ζήτησε συγνώμη από τη γυναίκα και κούρνιασε στη θέση του σαν ένα μικρό παιδάκι.




πηγή: nooz