Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εργένης ξανά ο πρίγκιπας William

Σε κλαμπ στο Μέιφερ του Λονδίνου εντοπίστηκε ο πρίγκιπας William να διασκεδάζει σε ιδιωτικό πάρτι μαζί μ' έναν από τους κολλητούς του, χωρίς τη σύζυγό του Kate! Ο Harry πριν από λίγους μήνες ειρωνευόταν το πριγκιπικό ζευγάρι λέγοντας ότι ζουν σαν μεσήλικες, μαγειρεύουν σπιτικό φαγητό και κάθονται στον καναπέ τους παρακολουθώντας αγαπημένες ταινίες στο DVD.

Ο William φαίνεται πως αποφάσισε να σπάσει τη συνήθεια και να το ρίξει λίγο έξω, επιστρέφοντας έστω κι ένα βράδυ στην εργένικη ζωή. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι στα χρόνια πριν αποφασίσει να "πάει σοβαρά" με την Kate του έδινε και καταλάβαινε στα ξενύχτια και το ποτό!

Στο εμταξύ στις 21 Ιουνίου, ο πρίγκιπας γιορτάζει τα 30ά του γενέθλια και η σύζυγός του ετοιμάζει ένα πάρτι κατάλληλο για "βασιλιά"!. Συνεννοείται μάλιστα με φίλους του να δει τι ακριβώς του αρέσει ώστε να είναι το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για τον αγαπημένο της.

Στο μεταξύ στο ίδιο κλαμπ και πάρτι βρέθηκε και η ηθοποιός Naomi Watts που θα υποδυθεί την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana σε ταινία αφιερωμένη στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της.




πηγή: real