Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Madonna: Οι "τρελές" απαιτήσεις της ντίβας

Είναι απαιτητική και το ξέρουν όλοι. Θέλει τα πάντα στην εντέλεια, όπως ταιριάζει σε κάθε… βασίλισσα. Αυτή τη φορά όμως η Μαντόνα μάλλον το παράκανε, αφού οι απαιτήσεις που έχει ξεπερνούν κάθε όριο. Ή μήπως μπορεί να ζητήσει ακόμα περισσότερα; Θα το μάθουμε στην επόμενη περιοδεία της.

Προς το παρόν η «βασίλισσα της ποπ» ζήτησε να σβήνονται τα ίχνη του DNA της από το καμαρίνι της και από τη σκηνή που θα εμφανίζεται, ενώ απαιτεί να υπάρχει στον «στρατό» που την εξυπηρετεί και μία σωσίας της κόρης της.

Στις... προσταγές της ντίβας υπακούνε διακόσια άτομα, τριάντα σωματοφύλακες, μία σωσίας της Λούρδης, ο προσωπικός της βελονιστής, ο δάσκαλος της γιόγκα και ο προσωπικός της σεφ. Ακόμη υπάρχει υπηρεσία στεγνού καθαρισμού για τα ρούχα της, ώστε να μη δίνονται σε τοπικά καθαριστήρια.

Ωστόσο, η πιο παράξενη απαίτησή της, πρωτάκουστη στον χώρο του θεάματος, είναι η ύπαρξη ομάδας με αποκλειστικό καθήκον την αποστείρωση και το σβήσιμο του DNA της. Η ομάδα αυτή μετά την κάθε εμφάνιση της Μαντόνα σαρώνει στην κυριολεξία τα πάντα, για να μη μένει ίχνος του DNA της.

Την τελευταία «τρελή» απαίτησή της αποκάλυψε ο οργανωτής των συναυλιών της στην Πορτογαλία, Αλβάρο Ράμος. Μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror» δήλωσε επίσης ότι άπαξ και ετοιμαστεί το καμαρίνι της, η Μαντόνα δεν επιτρέπει να το κοιτάζει κανείς, πόσο μάλλον να χτυπήσει την πόρτα της.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις της δεν σταματούν εκεί. Η 54χρονη τραγουδίστρια απαιτεί να υπάρχουν ανθοδοχεία γεμάτα με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, καθώς και κρίνοι, με τα κοτσάνια τους κομμένα ακριβώς στα δεκαπέντε εκατοστά.


πηγή: Espressonews