Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Beckham για φαγητό με τη μαμά του!

Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους και διασημότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και να θεωρείται ως ένας από τους πιο όμορφους άντρες στον πλανήτη, αλλά ο David Beckham εξακολουθεί να είναι το αγόρι… της μαμάς.
Ο αστέρας των LA Galaxy έκανε έκπληξη την περασμένη Τετάρτη στη μητέρα του και πήγε στο Λονδίνο για να τη συναντήσει και να τη βγάλει έξω για φαγητό!

Το είδωλο του ποδοσφαίρου απαθανάτισε τη στιγμή και πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook μία φωτογραφία από αυτή την οικογενειακή στιγμή, σχολιάζοντας: «Τι άλλο θα περιμένατε από μένα! Τρώω πίτα με τη μητέρα μου. Τίποτα καλύτερο από αυτό!».



Ήδη περισσότεροι από 59 χιλιάδες θαυμαστές του έχουν κάνει “Like” στη φωτογραφία και πάνω από 3 χιλιάδες άτομα την έχουν σχολιάσει.

Ο 37χρονος άσος του ποδοσφαίρου βρήκε χρόνο και για μία επίσκεψη στη γιαγιά του και πόσταρε άλλη μία φωτογραφία , γράφοντας: «Είναι υπέροχο που βρίσκομαι στο Λονδίνο. Έκανα μία επίσκεψη-έκπληξη στη γιαγιά μου».



Στη φωτογραφία είναι περικυκλωμένος από εννιά κυρίες και, παρότι δεν διευκρινίζει ποια είναι η δική του “εκλεκτή”, είναι ξεκάθαρο ότι όλες είναι ενθουσιασμένες με την παρουσία του Beckham.


πηγή: nooz