Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Έφαγε πόρτα σε κλαμπ λόγω... ηλικίας

Μπορεί να σαρανταρίζει όπου να ’ναι, ωστόσο μάλλον η εμφάνισή της της επιτρέπει να μοιάζει με δύο εικοσάρες, όπως έλεγε το παλιό τραγούδι.
Ή τουλάχιστον έτσι πίστεψε ο πορτιέρης σε εστιατόριο-κλαμπ της Νέας Υόρκης, ο οποίος ζήτησε από τη Σοφία Βεργκάρα να του δείξει ταυτότητα, για να πειστεί πως είναι άνω των 21 προκειμένου να της επιτρέψει να μπει!

Το περιστατικό θύμωσε την Κολομβιανή σεξοβόμβα, η οποία ωστόσο γρήγορα το ξέχασε καθώς ένιωσε κολακευμένη από το γεγονός ότι μπορεί να μοιάζει τόσο μικρότερη, έστω και στα μάτια του πορτιέρη.

Η πρωταγωνίστρια της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» έφτασε στο γνωστό κλαμπ «Ava Lounge», το οποίο στεγάζεται στο ξενοδοχείο «Dream Hotel», προκειμένου να παραστεί σε ένα πάρτι, με αφορμή την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Ghost: The Musical», στο Μπρόντγουεϊ.

Όταν όμως πλησίασε στην είσοδο, ο νεαρός πορτιέρης τη σταμάτησε και της ζήτησε ταυτότητα, διαβατήριο ή κάποιο έγγραφο που να γράφει την ηλικία της.

Εκείνη δεν είχε τίποτα πάνω της, δεδομένου ότι «διαβατήριο» για την είσοδό της σε διάσημα στέκια είναι η φήμη της. Φίλη της που τη συνόδευε, ρώτησε τον νεαρό άντρα αν αναγνωρίζει τη γυναίκα που σταμάτησε. Εκείνος μάλλον δεν τη γνώριζε, οπότε εμφανίστηκε ανένδοτος, ακόμη και όταν του αποκάλυψαν το όνομα της σαγηνευτικής γυναίκας που είχε μπροστά του.

ΠΗΓΗ: espressonews