Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Τα ράσα δεν κάνουν... τον βουδιστή

Αγκαλιές με φιλενάδες, μπύρες και δέσμες μετρητών... να πώς ζούσαν δύο ψευδο-μοναχοί, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν χάρη στο Διαδίκτυο.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του France 24, το "αμαρτωλό δίδυμο" συνήθιζε να περιδιαβαίνει, φορώντας το παραδοσιακό πορτοκαλί ένδυμα των βουδιστών μοναχών.
Η περίεργη συμπεριφορά τους τράβηξε την προσοχή ενός χρήστη του Διαδικτύου, ο οποίος ανήρτησε αρκετά βίντεο με αυτούς στο Διαδίκτυο.

Στις φωτογραφίες, οι ψευδο-μοναχοί φαίνονται να αγκαλιάζουν τις φίλες τους σε ένα ξενοδοχείο και να πίνουν αλκοόλ, συζητώντας μεγαλοφώνως στο μετρό.

Στις 7 Απριλίου, κατά τη διάρκεια μιας θρησκευτικής συγκέντρωσης στον πιο αρχαίο βουδιστικό ναό στο Πεκίνο, έγιναν αντιληπτοί από έναν πολίτη, ο οποίος είχε δεί τη φωτογραφία τους στο Ίντερνετ.

Οι δύο ψευδο-μοναχοί κρύφτηκαν στις τουαλέτες για να αλλάξουν ρούχα, ωστόσο, κατά την έξοδό τους τους περίμεναν καμιά εικοσαριά πραγματικοί μοναχοί.

Όταν αποδείχθηκε ότι δεν ήξεραν να απαγγέλουν τις Γραφές της θρησκείας και δεν είχαν επίσης το πιστοποιητικό των μοναχών, παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι στην Κίνα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των ψευδο-μοναχών, οι οποίοι πωλούν ψεύτικα παραδοσιακά γιατροσόφια ή επιδίδονται σε επαιτεία.


πηγή: nooz