Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αυτή είναι η πραγματική Barbie!

Τα περισσότερα κοριτσάκια μεγαλώνουν παίζοντας με τις Barbie τους στις οποίες και θέλουν να μοιάζουν. Μια 21χρονη λοιπόν από την Ρωσία της μοιάζει πάρα πολύ ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται.
Πρόκειται για την Valeria Lukyanova η οποία έχει κάνει πάταγο στο ίντερνετ ενώ όπως λέει η ίδια στο blog της είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο διαδίκτυο στην Ρωσία.

Τα χαρακτηριστικά της, τα μακριά ξανθά μαλλιά της, τα μεγάλα γαλάζια μάτια της και το τέλειο κορμί της, την κάνουν να μοιάζει σαν μια πραγματική Barbie!

Επίσης, η λεπτή της μέση και το τεράστιο στήθος της την κάνουν να μοιάζει ακόμα περισσότερο στη κούκλα, κάνοντας τους χρήστες του ίντερνετ να αναρωτιούνται αν όλα αυτά τα κάλλη είναι φυσικά και αληθινά.

Πολλοί κάτω από τις φωτογραφίες που έχει «ανεβάσει» η Valeria στο blog της έχουν γράψει σχόλια όπως «Μια γυναίκα τέλεια είναι βαρετή» «Είναι όχι μόνο άσχημα αλλά και γελοία».

Στο προφίλ της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εγγραφεί 155 άτομα ενώ έχει followers από την Γαλλία αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Στο βίντεο κυκλοφορεί ένα βίντεο το οποίο δείχνει το πώς έγινε σαν την Barbie…


πηγή: ourlife