Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Από τα 15 μέχρι τα 20 της έκανε σεξ με 40 άντρες που γνώρισε στο διαδίκτυο

Μπορεί ένα νεαρό κορίτσι μέσα σε 5 μόλις χρόνια να αλλάξει 40 ερωτικούς συντρόφους; Το διαδίκτυο "φρόντισε" γι' αυτό.
Όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια έρχονται σε ερωτική επαφή με άτομα που έχουν γνωρίσει μέσω του διαδικτύου, δείχνει μια αποκαλυπτική  έρευνα του Πανεπιστημίου του Plymouth, η οποία μελέτησε ενδελεχώς τη σεξουαλική ζωή των νέων και το διαδίκτυο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως μία ολόκληρη γενιά κοριτσιών έχουν σχεδόν καταστρέψει την σεξουαλική τους ζωή λόγω της ευκολίας του διαδικτύου.

Ως παράδειγμα παρουσιάζεται η Becky Stevens, μια νεαρή κοπέλα, η οποία σε ηλικία μόλις 15 ετών άρχισε τις σεξουαλικές συνευρέσεις με αγνώστους μέσω του internet.

  H αρχή έγινε όταν άρχισε να συνομιλεί με έναν άνδρα σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών. Ο άνδρας είχε συστηθεί ως "Stuart" και είχε δηλώσει 24 ετών. Εκείνη, διανύοντας την τρυφερή εφηβική ηλικία, κολακευόταν ιδιαίτερα από τα κοπλιμέντα που της έκανε συνέχεια και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, την ανέβαζε ψυχολογικά. Στη συνέχεια βέβαια η οικειότητα μεταξύ τους προχώρησε, καθώς ο φερόμενος ως 24χρονος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.
Έξι μήνες μετά, η 15χρονη είπε στους γονείς της ότι θα πάει σε μια φίλη της, όμως στην πραγματικότητα έσπευσε να συναντήσει τον άγνωστο που μιλούσε στο διαδίκτυο.
"Συζητούσαμε για μερικούς μήνες και στέλναμε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. Η  σεξουαλική επαφή ήταν το επόμενο βήμα. Όμως όταν τον είδα για πρώτη φορά είπα: Θεέ μου! Δεν είναι όπως η φωτογραφία που είχα δει. Δεν είναι ελκυστικός και φαίνεται για πάνω από 40 ετών. Βέβαια, παρ όλες τις σκέψεις μου, πήγαμε στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ. Ήμουν λίγο νευρική αλλά ευτυχώς τελείωσε γρήγορα. Στην συνέχεια πλήρωσε το δωμάτιο και αποχαιρετιστήκαμε στο σταθμό. Δεν ειδωθήκαμε ποτέ ξανά. Έκλαιγα καθώς επέστρεφα σπίτι μου επειδή ένιωθα απαίσια με τον εαυτό μου. Η μητέρα μου νόμιζε πως ήμουν στο σπίτι μιας φίλης μου" σημειώνει η ίδια.
Παρά το γεγονός ότι η εμπειρία χαρακτηριζόταν δραματική από την Becky, η ίδια δεν "πήρε το μάθημά" της. Για τα επόμενα 5 χρόνια συνέχισε να κάνει σεξ με αγνώστους που συναντούσε σε ιστοσελίδες γνωριμιών, αναφέρει στη Dailymail.
Η Becky συνάντησε από τα 15 της έως τα 20 της χρόνια σαράντα άνδρες, από εφήβους μέχρι παντρεμένους σαραντάρηδες, με τους οποίους έκανε σεξ.
Όπως εξομολογείται η ίδια την πήγαιναν σε φτηνά ξενοδοχεία ή σε ερημικές τοποθεσίες όπου και έκαναν σεξ. Της ζητούσαν μάλιστα να τους κάνει πράγματα που είχαν δει σε βίντεο πορνό.

  "Το σεξ ήταν απαίσιο. Ποτέ δεν με ρώτησε κάποιος από αυτούς αν το απόλαυσα. Και δεν ξαναείδα ποτέ κανέναν. Ένιωθα "φτηνή" όμως την ίδια στιγμή ήμουν ενθουσιασμένη γιατί λαχταρούσα την προσοχή τους…"
Μερικά χρόνια μετά, η  Becky πήρε την απόφαση να μιλήσει για την ιστορία της, ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγής για τα νεαρά κορίτσια.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ένας στους δέκα νέους ηλικίας 16-24 έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να κανονίσει σεξ της μιας βραδιάς, ενώ οι μισοί από τους ερωτηθέντες είχαν κάνει sex μέσω web κάμερας.


πηγή: cosmo