Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χωρισμός-σοκ στη showbiz: Ποια διάσημη είναι μόνη μετά από 8 χρόνια δεσμού;

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες του κλλιτεχνικού στερώματος και αίσθησή μας είναι ότι θα... σπεύσουν πολλοί "μνηστήρες" μετά την είδηση - σοκ για το χωρισμό της!
Μπορεί να έχουν χωρίσει, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Καμενίδης, όμως παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και μιλούν πολιτισμένα μεταξύ τους. Ήταν μαζί οκτώ χρόνια και πάνω απ' όλα υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός, δήλωσε στην "Espresso" από το οικείο περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό δεν μένει κάτω από την ίδια στέγη και ένας από τους λόγους που είναι σε συχνή επικοινωνία είναι ότι έχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μοιραστούν. Όσον αφορά την τραγουδίστρια, προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει να μιλήσει για το χωρισμό της και αποφεύγει να κάνει κοσμικές εμφανίσεις, αφού έχει επικεντρωθεί τη δουλειά της.
Κατά τα άλλα, η τραγουδίστρια εξακολουθεί να έχει καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή και παράλληλα βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τη νέα δισκογραφική δουλειά της. Ωστόσο, το Μάιο ενδέχεται να τη δούμε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί σε ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό σχήμα που αναμένεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία της διασκέδασης.


πηγή: markos