Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Βεντέτα μεταξύ Rihanna και Karrueche

Βγήκαν τα “διαδικτυακά μαχαίρια” μεταξύ της νυν φιλενάδας και της τέως του Chris Brown. Η Rihanna έχει δώσει πολλές αφορμές με μηνύματά της στο twitter και αυτή τη φορά η Karrueche Tran απάντησε: «Εγώ είμαι η Angelina, εσύ είσαι η Jen»!
Η βεντέτα μεταξύ των δυο γυναικών μόλις άρχισε. Η φίλη και μοντέλο του Chris έχει ανεχτεί τόσο καιρό τα υπονοούμενα της Riri που τρέφουν τις φήμες επανένωσής της με τον διάσημο ράπερ.
Το ζευγάρι, που είχε χωρίσει πριν τρία χρόνια μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της Rihanna από τον Chris, φημολογείται ότι συναντιέται κρυφά τους τελευταίους μήνες, ενώ πολλοί στοιχηματίζουν ότι είναι ξανά μαζί.

Ωστόσο, στις δημόσιες εμφανίσεις του ο Brown έχει δίπλα του την Tran και όχι την πρώην φιλενάδα του.



Γι’ αυτό και η Karrueche άρπαξε -πριν να είναι πολύ αργά- την ευκαιρία που της έδωσε η Rihanna, η οποία πόσταρε στο twitter μια φωτογραφία με μια σακούλα ρύζι.



Το καρφί ήταν για την Tran; Ίσως, πάντως το μοντέλο από το Βιετνάμ έπεσε στην παγίδα (;) της Rihanna και απάντησε (εμμέσως κι αυτή) μέσω twitter: «Εγώ είμαι η Angelina, εσύ είσαι η Jen. Και βλέπεις με ποια είναι ο Brad τώρα».

πηγή: nooz