Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αλεύρωσαν την Kim

Αν και στην Ελλάδα φαίνεται πως προτιμούν τα γιαούρτια, στην Αμερική έδειξαν προτίμηση στο αλεύρι. Έτσι, χθες το βράδυ, ενώ η Kim Kardashian έφθασε σε χώρο εκδηλώσεων ώστε να προωθήσει το νέο της άρωμα, δέχθηκε την επίθεση από μία αγνώστου ταυτότητος Ασιάτισσα.




Μετά το ντροπιαστικό σκηνικό, όπου η Kim ήταν από την κορυφή στα νύχια μέσα στο αλεύρι, αποχώρησε από την εκδήλωση, επέστρεψε στ ξενοδοχείο της για να αλλάξει και να καθαρίσει τη λευκή σκόνη, ώστε να μπορέσει να γυρίσει. Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα που φημολογείται ότι έριξε το αλεύρι στην τηλεπερσόνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας που εκείνη εμφανίστηκε με φυσική γούνα παλαιότερα ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από φιλοζωικές οργανώσεις.



Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο της επίθεσης και συνέλεξε δείγμα της λευκής σκόνης για ανάλυση, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα ότι επρόκειτο απλώς για αλεύρι... που φουσκώνει μόνο του.



Τους τελευταίους μήνες η Kim έχει γίνει κι άλλες φορές στόχος παρόμοιων επιθέσεων τόσο για τη γούνα που φορούσε όσο και για τον διαζύγιό της με τον Kris Humphries.

πηγή: real