Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Έξι χρόνια φυλάκισης σε "πυρομανή" γαμπρό

Ένας 37χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, γιατί πριν έναν χρόνο, έβαλε φωτιά σε ξενοδοχείο - κάστρο, επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θυμό του, για το μεγάλο κόστος του γάμου του.
Ο Μαξ Κέι, στις 19 Ιουνίου του 2011,προκάλεσε ζημιές 5,4 εκατομμυρίων λιρών και υποχρέωσε 117 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 13 παιδιά, να εκκενώσουν το Peckforton Castle Hotel.
Ο 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο, που όπως είπε, έβαλε μετά από καβγά με τους ιδιοκτήτες, για το υπέρογκο ποσό που του ζητούσαν.

Εν τω μεταξύ, ήταν τόσο μεθυσμένος που οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου τον κυνηγούσαν σε όλους τους χώρους, απειλώντας τον να αναβάλουν την γαμήλια τελετή και τη δεξίωση.

Στην αρχή, ο Κέι είχε υποστηρίξει, ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος και συγκεκριμένα, ότι ξεκίνησε από τσιγάρο που ξέχασε στο δωμάτιό του.

Για κακή του τύχη όμως, υπήρχαν κάμερες στο ξενοδοχείο, που κατέγραψαν τις κινήσεις του, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του.


πηγή: nooz