Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Γ. Φαρμάκη: «Με πυροβόλησε επίτηδες»

Πριν από τέσσερις μήνες βρέθηκε ένα βήμα από το θάνατο όταν η σφαίρα από το 45αρι Colt Defender του επιχειρηματία Αλέξανδρου Αγγλούπα καρφώθηκε στο σώμα της. σήμερα η νεαρή ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και μιλά στο «Θέμα» για τον εφιάλτη που έζησε.

Μια υπόθεση θρίλερ για την οποία ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα. «Κάποιοι πίστεψαν πως δεν θα ξυπνήσω ποτέ ή και να ξυπνούσα ότι δεν θα θυμόμουν», λέει η 25χρονη και ξεκαθαρίζει. Τελικά η Γωγώ Φαρμάκη και ξύπνησε και Θυμόταν. Και όσα θυμόταν δεν ήταν καθόλου ευχάριστα τόσο για την ίδια που τα επανέφερε στη μνήμη της όσο και για τον επιχειρηματία, ο οποίος είχε υποστηρίξει άλλα στην κατάθεσή του. Υποτίθεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ματωμένο σκηνικό που στήθηκε τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Ένα σκηνικό που αρχικά έδειχνε να μην προκαλεί περαιτέρω ερωτήματα, καθώς η 25χρονη Γωγώ, με ακατάσχετη αιμορραγία στην Εντατική, δεν μπορούσε να μιλήσει ενώ οι καταθέσεις τόσο της αδελφής της Όλγας όσο και του συντρόφου της Αλέξανδρου Αγγλούπα ταυτίζονταν και «μιλούσαν» για ατύχημα.

«Πήγα να βγάλω το πιστόλι που κατείχα νόμιμα από το σακάκι και αυτό εκπυρσοκρότησε», υποστήριξε ο επιχειρηματίας. Ένα μήνα μετά, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν. Η νεαρή ηθοποιός συνέρχεται, δίνει κατάθεση και αρνείται ότι ο πυροβολισμός της ήταν ατύχημα. Αντιθέτως, υποστηρίζει πως ο σύντροφος της αδελφής της την πυροβόλησε επίτηδες.

«Έχουν ακουστεί πολλά για το ατύχημα, αλλά πιστέψτε με, στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια. Ποιος άνθρωπος βγάζει όπλο σε δυο κοπέλες στις 5.30 τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους; Μετά το σκηνικό ο καθένας έλεγε ό, τι ήθελε. Έμένα αυτά δεν με επηρεάζουν. Εγώ από τον Αγγλούπα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ ως χάρισμα για να εξασφαλίσει τη σιωπή μου. Γίνεται να μπει φυλακή; Γίνεται να μην πυροβολήσει ξανά ανυπεράσπιστη γυναίκα; Γίνεται να αναλάβει τις ευθύνες του; Γίνεται να πάψει να με συκοφαντεί και να με παρακολουθεί; Γίνεται να σταματήσει να παραπλανά τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές; Για μένα αυτό θα είναι λες και έχω πάρει όλα τα εκατομμύρια του κόσμου, αυτό θα μου δώσει κουράγιο για να συνεχίσω, αυτό θα κάνει τη ζωή μου λιγότερο μαύρη ύστερα από αυτόν τον εφιάλτη».


πηγή: real