Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κροκόδειλος πολιορκούσε επί τρεις ημέρες 65χρονο στην Αυστραλία

Τα πλημμυρικά φαινόμενα εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων στο  Bόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του 65χρονου Τέρι Ντόνοβαν που ζούσε μόνος σε ένα μικρό σπίτι.
 Ο χώρος έξω από το σπίτι του Ντόνοβαν μετατράπηκε σε νησί και γύρω του υπήρχε μόνο νερό. Κάποια στιγμή και ενώ καθόταν έξω από το σπίτι ψάχνοντας τον τρόπο που θα το εγκαταλείψει, μιας και η στάθμη του νερού ανέβαινε επικίνδυνα, είδε έναν κροκόδειλο μήκους περίπου 4 μέτρων να τον κοιτά να βυθίζεται στο νερό.

 Ο κροκόδειλος είχε εντοπίσει το υποψήφιο θύμα του και περίμενε στοϊκά την ώρα που τα νερά θα έπνιγαν το σπίτι ώστε να επιτεθεί στον 65χρονο ο οποίος όσο περνούσαν οι ώρες άρχισε να τρομάζει όλο και περισσότερο.

 Η πολιορκία κράτησε τρεις ημέρες. Το νερό μπήκε στο σπίτι και ο κροκόδειλος πλησίαζε σε πολύ κοντινή απόσταση. Κάποια στιγμή ο Ντόνοβαν βλέποντας πως το άγριο ζώο ήταν πολύ κοντά του, κατάφερε να ανέβει στην οροφή του σπιτιού αλλά και σε αυτή την περίπτωση το νερό ανέβαινε και ο κροκόδειλος βρισκόταν μια ανάσα από το... γεύμα του.

 Η σωτηρία για το Ντόνοβαν ήρθε από τον αέρα και πιο συγκεκριμένα από ένα διασωστικό ελικόπτερο τα μέλη του οποίου τον εντόπισαν και κατάφεραν να τον σώσουν από τα σαγόνια του πεινασμένου τέρατος.


πηγή: blog