Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

5 σίγουροι τρόποι για να τον ξενερώσεις

Συχνά αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θα τον κερδίσει. Και παρόλο που είναι πολύ σημαντικό το πώς θα του ανάψεις την φλόγα του έρωτα για εσένα, μετά από λίγο καιρό και αφού τον έχεις καπαρώσει, ξεχνάς να διατηρήσεις την φλόγα αυτή. Μάλιστα, όχι απλά ξεχνάς, αλλά πολλές φορές κάνεις όλα εκείνα που γνωρίζεις πως θα τον ξενερώσουν, άθελά ή ηθελημένα. Δες και απόφυγε τους 5 σίγουρους τρόπους που προτείνει το womenonly.gr , για να τον ξενερώσεις. Αν πάλι τον βαρέθηκες, χρησιμοποίησε τους για να τον κάνεις να φύγει με ελαφριά πηδηματάκια.

Ξενέρωμα 1: Δεν κάνεις σχέδια ή κάνεις πολλά σχέδια

Οι περισσότερο άντρες ομολογούν πως ένα από τα πράγματα που τους κάνουν να ξενερώνουν σε μια σχέση είναι ο σχεδιασμός από τη σύντροφό τους. Υπάρχουν, όπως εξομολογούνται, δύο τύποι γυναίκας: στη μια περίπτωση έχουμε την κοπέλα που ξεκινά να οργανώνει και να κάνει σχέδια για γάμους και πανηγύρια από την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας με κάποιο νεαρό. Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε την κοπέλα που δεν κάνει κανένα σχέδιο, δίνοντας την εντύπωση πως το αγόρι που έχει στο πλευρότης είναι μια ευκαιριακή και με ημερομηνία λήξης σχέση. Και στις δύο περιπτώσεις, κινδυνεύεις να βρεθείς μόνη πολύ σύντομα.

Ξενέρωμα 2: Επικοινωνία δεν έχουμε καμιά

Αν βλέπεις τον εαυτό σου στην παρακάτω σκηνή που θα περιγράψω, σήκωσε το χέρι σου: το αγόρι σου (πρώην ή τωρινό λέει κάνει κάτι με το οποίο διαφωνείς αλλά αντί να πεις την άποψή σου, συμφωνείς μαζί του. Έτσι με τον καιρό, μάζευες μέσα σου όλα όσα δεν έλεγες για να τα πηγαίνετε καλά, και ξέσπασες μια μέρα ξαφνικά στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Και φυσικά εκείνος σε πέρασε για τρελή αφού κατάλαβε ποτέ το ξέσπασμά σου. Από την αρχή κάθε σχέσης οφείλεις να είσαι ειλικρινής και να εκφράζεις την άποψή σου ακόμα κι αν δεν συμφωνεί με εκείνη του καλού σου. Δεν πρέπει να δημιουργείς μια ψεύτικη εικόνα για εσένα και τα πιστεύω σου γιατί τελικά δεν θα μπορέσεις να συγκρατηθείς και θα ξεσπάσεις.



Ξενέρωμα 3: Τον κυνηγάς όπως το κογιότ τον Road Runner

Είπαμε να του έχεις αγάπη και να θέλεις να περνάτε ώρες μαζί. Αλλά αυτό το κόλλημα που έχεις μαζί του δεν περιγράφεται. Εννοείται πως όπου κι αν πάει πρέπει να σου δώσει αναφορά (στην περίπτωση που δεν κολλήσεις σαν βδέλλα στο πλευρό του), χρειάζεται να επιβεβαιώνει συνεχώς με ποιόν είναι και πού πηγαίνει και οφείλει να σου παραδίδει πρόγραμμα με τις μηνιαίες εξόδους που προγραμματίζει για να εγκρίνεις σε ποιές θα τον αφήσεις να πάει. Και όχι μόνο τον κυνηγάς, αλλά έχεις την απαίτηση να σε υπηρετεί και από πάνω όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Κανένας άντρας δεν μπορεί να ανεχτεί για πολύ τέτοια υπερπροστασία και ζήλια, γιατί όσο και να σε

Ξενέρωμα 4: Προσπαθείς να τον αλλάξεις

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να αλλάξει κάτι στην εμφάνιση ή τον χαρακτήρα του συντρόφου της. Είτε πρόκειται για τον τρόπο που ντύνεται, για το χτένισμα, για τις κακές συνήθειες, τους τρόπους, τις σειρές που παρακολουθεί, πάντως κάτι θέλεις να του αλλάξεις. Αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω του, καλύτερα να μην βγεις μαζί του. Δεν είναι καλύτερο να ψάξεις λίγο παραπάνω και τελικά να βρεις τον Κύριο Τέλειο, παρά να προσπαθείς να μεταμορφώσεις τον λάθος άντρα στον Τέλειο;

Ξενέρωμα 5: Τα τελεσίγραφα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενερωτικό για έναν άντρα από τα τελεσίγραφα που από την κοπέλα του. Από αντίδρασή και μόνο δεν θα τα εκτελέσει. Ο υγιείς σχέσεις δεν χρειάζονται τελεσίγραφα για να προχωρήσουν. Άλλωστε, για να κάνεις κάτι πρέπει να το θέλεις και όχι να στο επιτάσσει ένα τρίτο άτομο. Αν βλέπεις πως από την επικοινωνία και τις συζητήσεις που κάνετε δεν γίνονται τα πράγματα που θέλεις, άφησέ τον. Αν σε θέλει πραγματικά, πρέπει να βρει τον τρόπο να σε διεκδικήσει και να φτάσετε στην ίδια σελίδα του βιβλίου της κοινής σας ζωής. Άσε που αν λήξει η ημερομηνία του τελεσίγραφου και δεν κάνεις ή κάνει τίποτα γι' αυτό, δεν θα πάρει στα σοβαρά κανένα άλλο μελλοντικό τελεσίγραφο ή επιθυμία σου.


πηγή: ofono