Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Sexpressο: Ιταλικό καφέ με σέξι ιδιοκτήτρια προκαλεί πανικό στους γάμους των κατοίκων!

Μετά από οχτώ χρόνια λειτουργίας του cafe - bar της, η Laura Baggi, βρήκε επιτέλους έξω από την πόρτα του μαγαζιού της, άπειρους άντρες!

Και ο λόγος δεν ήταν ο καλός καφές και τα απεριτίφ της, αλλά οι σέξι εμφανίσεις που έκανε τελευταία. Εκατοντάδες άντρες πήγαιναν στο μαγαζί μέρα - νύχτα και οι διπλανοί δρόμοι γέμιζαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα.
Η συμφόρηση στους δρόμους, προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση που η δήμαρχος ανακοίνωσε πως εξετάζει το πρόβλημα γιατί πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Sexy barmaid 2
Sexy barmaid
 
Οι γυναίκες της μικρής πόλης της Ιταλίας, λένε πως η 34χρονη Maggi είναι μια τοπική star αλλά δημιουργούνται και αντιδράσεις. Η ίδια λέει πως δεν φταίει η ίδια που πάνε στο μαγαζί της οι άντρες τους.
Main attraction: On the walls of Le Cafe there are pictures of Laura, dressed in a bikini on holiday while in other snaps she is wrapped in an American Stars and Stripes flag, while others of her semi naked have been turned into a calendar

Υπάρχουν άντρες που κάνουν ακόμη και 70.000 χλμ. για να πιουν ένα καφέ στο μαγαζί της. Στους τοίχους υπάρχουν φωτογραφίες της, από τις διακοπές της που ποζάρει μόνο με το... μαγιό της!

SEXYBARMAID3
pose
 
 
Selling point: 'If the guys come here what can I do. I know I have upset the women but that's not my problem,' said the bar owner

"Αυτή η πόλη είναι μικρή και ήσυχη. Τώρα έχουμε γίνει γνωστοί εξαιτίας αυτής της barwoman που βγάζει τα ρούχα της", υποστηρίζουν δυσαρεστημένες οι γυναίκες της περιοχής.

Crowd pleaser: 'People have been turning up from 100km away just to have a drink here,' says the proud bar lady

 
chair
barmaid 5
 

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ προκλητική...


πηγή: tlife