Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Α. Παλαιολόγου: Η αποκαλυπτική φωτογράφισή της για το "ΟΚ"!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτεται στο περιοδικο "ΟΚ!": Πιο όμορφη από ποτέ, μιλά για το την έκανε ακριβώς να αποφασίσει να παντρευτεί τον Βαγγέλη, αλλά και πως προέκυψε αυτή η σχέση μετά από εικοσι δύο χρόνια γνωριμίας....

«Ο Βαγγέλης κατανοεί απόλυτα αυτό που είμαι. Δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να μπορεί να παρακολουθήσει μία ηθοποιό που έχει από διαφορετικά ωράρια, μέχρι διαφορετικό τρόπο σκέψης. Οι ηθοποιοί κουβαλάμε τρομερές ανασφάλειες. Όταν κάποιος το σέβεται αυτό και σε δέχεται, σημαίνει ότι σε αγαπάει πολύ και νιώθει πολλά για σένα», λέει η ηθοποιός.

Όσο για το πόσο εύκολο είναι δύο άνθρωποι που είναι φίλοι να ερωτευτούν, απαντά: «Όταν περνάς καλά με τον άλλον και επικοινωνείς, ίσως είναι πιο εύκολο να συνυπάρξεις, γιατί το μόνο που λείπει στη σχέση είναι το ερωτικό κομμάτι. Η πρώτη ματιά ήταν πριν από είκοσι δύο χρόνια, οπότε ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ πως είχα νιώσει τότε. Πάντως όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρξε ούτε καν η υποψία ότι υήρχε κάτι άλλο μεταξύ μας, πέρα από φιλία. Απλά, πριν από δύομισι χρόνια, έτυχε να παίζω στο θέτρο το καλοκαίρι και πήγα για Δευτερότριτο στο Λουτράκι, όπου έχω εξοχικό. Εκεί συναντηθήκαμε και έκτοτε δεν χωρίσαμε».



πηγή: markos