Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

O Τζορτζ Κλούνεϊ φοβάται την κοπέλα του

Ο Mr Big του Hollywood, ναι, βγαίνει ακόμα με τη Στέισι Κίμπλερ, και για την ακρίβεια δεν την αφήνει από τα μάτια του. «Δεν την αφήνω να βγει έξω. Δεν την αφήνω να κάνει τίποτα», δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αστειευόμενος. Η δε Στέισι επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του συντρόφου της δηλώνοντας κατά το κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Palm Springs «ο Τζορτζ με κρατάει κλειδωμένη».

Κι όχι μόνο. Ο Τζορτζ φαίνεται ότι έχει διάθεση να συμβουλεύει στιλιστικά την 32χρονη -ακόμα- φίλη του. «Έχουμε περίπου το ίδιο γούστο οπότε ας πούμε ότι είναι εύκολο. Συνήθως αυτό που μου αρέσει εμένα, αρέσει και σε εκείνον. Έτσι, δουλεύει καλά η σχέση μας αλλιώς αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν ξέρω τι θα έκανα», είπε επίσης η τυχερή – ακόμα- Στέισι Κλίμπλερ.

Από την άλλη, ο Τζορτζ δείχνει να ανησυχεί μήπως λόγω της κριτικής του στάσης στο ντύσιμο της φίλης του, εκείνη αντιδράσει. «Άκου να δεις: Είναι πολύ ψηλή. Μπορεί να μου δώσει κλοτσιά στον πισινό. Μπορεί να με ρίξει κάτω άνετα, 2 στις 3 φορές», παραδέχεται ο ίδιος γι' αυτή την πλευρά της σχέσης τους που πραγματικά αγνοούμε ποιος βρίσκει ελκυστική.

Κατά τ' άλλα, μη φανταστείς ότι ο Τζορτζ τρέμει κιόλας 24/7 μη τις φάει από το κορίτσι του αφού όπως σπεύδει να μας πληροφορήσει, «εκείνη είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Είναι ένα καλό κορίτσι. Πραγματικά είναι». Ό,τι πεις Τζορτζ.






Πηγή: Madame Figaro