Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Οι 4 μεγαλύτεροι μύθοι γύρω απο το σεξ!!


Οι 4 μεγαλύτεροι μύθοι γύρω απο το σεξ!!
Πολλά πράγματα στο σέξ τα θεωρούμε αυτονόητα και αυτό είναι λάθος!Όπως το γεγονός πως οι άντρες σκέφτονται πιο πολύ το σέξ απο τις γυναίκες,έχουν πιο πολύπλοκη σεξουαλική ζωή και είναι πιο εύκολο να φτάσουν σε οργασμό. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε αυτούς τους μύθους που το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας παραμυθιάζουν και να σας δώσουμε συμβουλές, ώστε να τους χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.


Πρώτος Μύθος:Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καυτά κορμιά ενώ οι γυναίκες θέλουν άντρες με χρήματα και υψηλή κοινωνική θέση!
Πραγματικότητα:Μετά απο μελέτες διαπιστώθηκε πως ,πράγματι, οι γυναίκες επιλέγουν άνδρες με υψηλό Status, μόνο όμως όταν σκέφτονται έναν ιδανικό σύντροφο.Ενώ,αλλάζουν γνώμη, όταν μιλάμε για πραγματικό υπαρκτό πρόσωπο.
Συμβουλή: Αφού, λοιπόν, δεν παίζει ρόλο ούτε το πορτοφόλι σας, ούτε το επάγγελμά σας, αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να σχεδιάσετε ένα ιδιαίτερο και δημιουργικό ραντεβού, που θα της μείνει αξέχαστο.

Δεύτερος Μύθος:Οι γυναίκες έχουν λιγότερους ερωτικούς συντρόφους απο τους άνδρες!
Πραγματικότητα:Έχετε ακούσει πως σε αυτή την ερώτηση οι γυναίκες αφαιρούν πάντα 2 συντρόφους, ενώ οι άνδρες προσθέτουν 2? Υπάρχει μια μικρή δόση αλήθειας σε αυτό!Όταν κάποιες γυναίκες, που είχαν συνδεθεί με ανιχνευτή ψεύδους, κλήθηκαν να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση, είπαν ψέματα. Αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, οφείλεται στο στερεότυπο που υπάρχει, για όσες γυναίκες αλλάζουν πολύ συχνά ερωτικούς συντρόφους.
Συμβουλή:Αν αισθανθεί η γυναίκα πως θα την κρίνετε για τις επιλογές της, τότε μάλλον δεν θα σας προσθέσει στη λίστα της.Το μόνο που χρειάζεται, για να έχετε μια ευκαιρία μαζί της, είναι να την κάνετε να σας εμπιστευτεί πραγματικά.


Τρίτος Μύθος:Οι γυναίκες είναι πιο δύσκολο να φτάσουν σε οργασμό απο τους άνδρες!
Πραγματικότητα:Αυτό δεν είναι απόλυτο, ούτε ακριβές.Ωστόσο, τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν, πως μόνο 32% των γυναικών είχαν οργασμό την πρώτη φορά που έκαναν σέξ με κάποιον, 49% όταν συνευρέθηκαν και άλλες φορές με τον ίδιο σύντροφο και 79% όσες είναι σε μακροχρόνια σχέση. Αυτό ισχύει επειδή οι άνδρες είναι πιο γενναιόδωροι στο σέξ με τη σχέση τους, παρά με τις περιστασιακές συντρόφους τους.
Συμβουλή:Το κλειδί για να την απογειώσετε είναι η κλειτορίδα! Αλλά για να είστε καλύτερος απο τους προηγούμενους συντρόφους της, μην περιοριστείτε μόνο σε αυτήν αλλά επεκταθείτε λίγα χιλιοστά πάνω απο αυτή, καθώς εκείνο το σημείο είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις.
Τέταρτος Μύθος:Οι άνδρες σκέφτονται το σέξ περισσότερο απο τις γυναίκες!
Πραγματικότητα:Αυτό είναι εν μέρει αληθές. Έρευνα πανεπιστημίου έδειξε πως οι άνδρες πράγματι σκέφτονται πιο πολύ το σέξ απο τις γυναίκες αλλά επίσης σκέφτονται πιο πολύ και το φαγητό, ενώ κοιμούνται και πιο πολύ. Αυτό σημαίνει, πως γενικά το "ισχυρό" φύλο έχει στο μυαλό του συνέχεια τις σωματικές του ανάγκες, όχι όμως πως είναι και σεξομανείς.
Συμβουλή:Κάντε τη σύντροφό σας να σκέφτεται το σέξ όλη μέρα όπως και εσείς.Θα μπορούσατε να της αφήσετε ένα ερωτικό σημείωμα σχετικά με το καυτό βράδυ που περάσατε χθές οι δυό σας.
πηγή: sportygossip