Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβασμένη η Νατάσα

Σε περίοδο πυρετώδους προετοιμασίας βρίσκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η λαϊκή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τις χειμερινές εμφανίσεις στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλας.

Μάλιστα, είναι ενθουσιασμένη με αυτή την επαγγελματική εξέλιξη, που αναμένεται να κάνει αίσθηση στο χώρο του πενταγράμμου, με πολλούς να μιλούν για μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση.

Στην συνεργασία αυτή μετέχει και ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τη Μαρινέλλα.

Μετά απ΄όλα αυτά είναι δυνατόν η Νατάσσα να μην είναι στα high της; όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του περιοδικού «Hello», η τραγουδίστρια με casual καλοκαιρινό look και ανεβασμένη διάθεση, συναντήθηκε με την παραγωγό των συναυλιών της ώστε να γευματίσουν αλλά και να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των συναυλιών.

Όσο για τους θαυμαστές της Νατάσας που περιμένετε πως και πως τη νέα της δισκογραφική δουλειά; Να σας ενημερώσουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε περίπου 15 μέρες σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.


ΠΗΓΗ: Star