Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Σέξι μαμά η Πενέλοπε Κρουζ

Πιο ευτυχισμένο από ποτέ φαίνεται να είναι το ζευγάρι, Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρδέμ, το οποίο πραγματοποιεί διακοπές στη νότια Ιταλία σε φιλικό σπίτι. Η 37χρονη Πενέλοπε, φορώντας ένα σέξι λευκό ολόσωμο μαγιό, δείχνει ευτυχισμένη, έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της και τον επτά μηνών γιό της.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στη νότια Ιταλία το σαββατοκύριακο, μετά από ένα σύντομο ταξίδι που είχαν στη γενέτειρα της ηθοποιού, την Costa Brava Ισπανίας. Εκεί συνάντησαν τον 26χρονο αδερφό της Πενέλοπε με τη σύντροφό του Εύα Λονγκόρια. Όλοι μαζί πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και από ότι φαίνεται μια νέα φιλία γεννήθηκε ανάμεσα στην Πενέλοπε και στη Λονγκόρια.

Ο 42χρονος Χαβιέ Μπαρδέμ και η σέξι Πενέλοπε, είναι ζευγάρι από το 2010 και μένουν στη Μαδρίτη και στο Λος Άντζελες. Όμως πλέον περνάνε αρκετό χρόνο και στη Ρώμη, όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Πενέλοπε, σε σκηνοθεσία του Woody Allen. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ellen Page, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin και ο Roberto Benigni.








πηγή: protothema