Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πώς έκοψε τη μαριχουάνα;

Ο Justin Timberlake την... πάτησε για τα καλά από τον Ashton Kutcher, όταν μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του PUNK'D, που παρουσίαζε στο MTV, έκανε μια φάρσα στον Justin, που όχι μόνο του έγινε πάθημα, αλλά και μάθημα, αφού έκτοτε έκοψε τη μαριχουάνα!

Όπως παραδέχεται τώρα με άνεση, πραγματικά τρόμαξε, όταν ο Ashton και η ομάδα του υποδύθηκαν τους κυβερνητικούς πράκτορες και έψαξαν όλη του την περιουσία, λόγω απλήρωτων φόρων, τo 2003.

Όπως δήλωσε σε τελευταία του συνέντευξη, ακόμη μπορεί να κάνει χρήση μαριχουάνας, αλλά αυτή η εμπειρία τον έκανε να την κόψει για πολύ καιρό.«Σταμάτησα να καπνίζω περίπου δέκα μήνες μετά από αυτό το περιστατικό. Ωστόσο, αυτό που δεν είδατε από το συγκεκριμένο επεισόδιο που είχε 45λεπτη διάρκεια και τελικά έμειναν μόνο 10 λεπτά, ήταν να βρίζω. "Τι κάνετε στο σπίτι μου; Φύγετε από το σπίτι μου; Πάρτε δρόμο!" τους έλεγα».

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ακόμη καπνίζει καμιά φορά μαριχουάνα, γιατί, όπως λέει, τον βοηθά να σταματάει να σκέφτεται: «Κάποιες φορές το μυαλό μου πρέπει να σβήνει» σχολιάζει χαρακτηριστικά.


πηγή: zougla