Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο και το "βρώμικο" φαγητό!

Η πιο σέξυ γυναίκα στον πλανήτη, η Ρόζι Χάντιγκτον, έχει μια αδυναμία που δεν μπορεί να κρύψει: το junk food! H εντυπωσιακή σιλουέτα της βέβαια στη φωτογράφιση για το αμερικανικό Maxim αποδεικνύει το αντίθετο.

Ένα από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια της Victoria’s Secret, η 24 χρονη Ρόζι Χαντιγκτον, μιλά κατά τη διάρκεια της σεξυ φωτογράφισης της για το περιοδικό Maxim για το πόσο αγαπά το φαγητό.

"Μ'αρέσει να τρώω "βρώμικα" φαγητά, πεθαίνω για τη σοκολάτα και για πουτίγκα με βούτυρο" αναφέρει το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός, σύμφωνα με την Dailymail. Μάλιστα, όπως αναφέρει από τότε που μετακόμισε από τη Βρετανία στην Αμερική, τα λαχταρά ακόμα περισσότερο.

"Η Αγγλία είναι η ψυχή μου. Μου λείπουν οι άνθρωποι, η κουλτούρα, το φαγητό. Μου φαίνεται περίεργο όταν κάποιοι λένε ότι το αγγλικό φαγητό είναι κακό. Για μένα είναι νοστιμότατο "λέει η Ρόζι.

Την ίδια στιγμή, η βρετανίδα καλονή δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται αφού πριν λίγες μέρες πόζαρε στο φακό του σταρ φωτογράφου από τον Καναδά Norman Jean Roy για το αμερικανικό "Glamour" Ιουλίου με θέμα "Πώς να ντυθείτε σαν θεά".

Εκτός από σέξυ πάντως, η Ρόζι θεωρείται και μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο χώρο του μόντελινγκ. Μια από τις πρόσφατες εντυπωσιακές εμφανίσεις της ήταν αυτή στα 2011 Glamour Woman of the year awards.




πηγή: cosmo