Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Απόβαση" 1.200 gay απ' όλη τη Ευρώπη σήμερα στη Μύκονο!

Στο Νησί των Ανέμων φτάνει σήμερα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, μεταφέροντας εκατοντάδες άντρες... έτοιμους για όλα.

Αγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Πορτογάλοι… άντρες ομοφυλόφιλοι και bisexual από όλη την Ευρώπη φτάνουν σήμερα στο λιμάνι της Μυκόνου για να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού και να ξεφαντώσουν στα κοσμοπολίτικα νυχτερινά μαγαζιά του. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κρουαζιέρας που πραγματοποιείται - παραδοσιακά πλέον- κάθε χρόνο, επόμενος σταθμός είναι η Σαντορίνη και τέλος το λιμάνι του Πειραιά, όπου το κρουαζιερόπλοιο θα δέσει για δύο ημέρες.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, που μεταφέρει τους gay τουρίστες, ξεκίνησε το καθιερωμένο καλοκαιρινό του ταξίδι την περασμένη Παρασκευή από τη Μάλαγα της Ισπανίας. Τα καταστρώματα του πλοίου μοιάζουν με μικρό χωριό στο οποίο κατοικούν μόνο gay άντρες, αφού στην κρουαζιέρα απαγορεύονται διά ροπάλου οι straight επιβάτες.

Το κοσμοπολίτικο νησί βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να καλωσορίσει τους ομοφυλόφιλους τουρίστες. Αλλωστε, η Μύκονος θεωρείται ένας από τους πιο hot gay προορισμούς μετά την Ibiza. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου θα διασκεδάσουν σε ένα «sunset» πάρτι με sexy χορεύτριες και ευρωπαϊκά drag-shows, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα.

Αύριο το κρουαζιερόπλοιο θα δέσει στο λιμάνι της Σαντορίνης όπου και θα μείνει μέχρι το βράδυ προκειμένου οι 1.200 επιβάτες να απαθανατίσουν την άγρια ομορφιά της καλντέρας, να περιπλανηθούν στα πανέμορφα σοκάκια του νησιού και να απολαύσουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από την Οία.

Την Παρασκευή οι 1.200 τουρίστες θα καταφθάσουν στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ δύο από τα πιο γνωστά club στην gay ψυχαγωγία της Αθήνας έχουν ετοιμάσει γι’ αυτούς μοναδικά, ξέφρενα parties. Μάλιστα έχουν ήδη κυκλοφορήσει και σχετικές αφίσες που προσκαλούν το gay κοινό της πρωτεύουσας να διασκεδάσει μαζί με 1.200 άγνωστους άντρες σε ένα καυτό Σαββατοκύριακο!

Στο πλαίσιο αυτών των πάρτι έχουν προσκληθεί ως guest stars διάσημοι porn stars, οι οποίοι θα σώσουν το δικό τους live sex show, ενώ το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει στο sex party που θα ακολουθήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα dark rooms της Αθήνας.



πηγή: blog