Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο κρυφός έρωτας της Μαλού από το "Greek idol"

Το φαβορί του «Greek idol» έχει ένα -καλά κρυμμένο- μυστικό! Η Μαλού Κυριακοπούλου δεν έχει κερδίσει μόνο την αγάπη του κοινού στο talent show, αλλά και την καρδιά ενός γοητευτικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο κρυφός έρωτάς τους γεννήθηκε στην Καλαμάτα και τώρα συνεχίζεται μέσω… Λειβαδιάς, αφού πρόκειται για τον Λουτσιάνο Μπονιφάτσιο, ο οποίος φέτος παίζει με την ομάδα του Λεβαδειακού.

Στο «Greek idol» η 22χρονη Μαλού από την Καλαμάτα έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της. Οχι μόνο με την εντυπωσιακή παρουσία της, αλλά και με τις φωνητικές της δυνατότητες. Οταν τη ρωτάνε για την προσωπική της ζωή- και δη για το αν είναι ερωτευμένη- αποφεύγει να δώσει σαφείς απαντήσεις και το μόνο που λέει πάντα είναι: «Προς το παρόν έχω άλλες αγωνίες».

Η αλήθεια όμως είναι ότι μια τόσο εντυπωσιακή κοπέλα δεν θα μπορούσε να είναι μόνη της και να μην υπάρχει κάποιος που να χτυπάει γι’ αυτόν η καρδιά της. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η καρδιά της χτυπάει -και μάλιστα σε… λάτιν ρυθμούς- για έναν Βραζιλιάνο που ζει στη χώρα μας: τον ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού Λουτσιάνο Μουράο Μπονιφάτσιο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η γνωριμία έγινε στην Καλαμάτα, αφού ο ποδοσφαιριστής πριν πάει στον Λεβαδειακό αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας της πόλης. «Η Μαλού έχει μεγάλη αγάπη στους λάτιν ρυθμούς. Παίζει κιθάρα και τραγουδάει σε μια βραζιλιάνικη μπάντα. Ο Λουτσιάνο είναι από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της φωνής της και χαίρεται που η αγαπημένη του τραγουδάει τα τραγούδια της χώρας του» λέει στην «Espresso» άτομο που γνωρίζει καλά το ζευγάρι.

Να πούμε ακόμα ότι το πραγματικό όνομα της Μαλού είναι Μαρία. Το «Μαλού» είναι ψευδώνυμο που της το έδωσαν οι φίλοι της από τη βραζιλιάνικη μπάντα. Πήραν το «Μα» από το όνομά της, το «λου» από το επίθετό της και τα ένωσαν.


πηγή: Espressonews