Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Προκαλεί και πάλι η Τζούλια- Τραγούδησε γυμνή ..Χατζιδάκι!!

Τις εμφανίσεις της σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε η ξανθιά πρόκληση, Τζούλια Αλεξανδράτου προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στο πέρασμά της στο λαό της συμπρωτεύουσας.

Και πώς να μην γίνει πανικός αφού αν και ακουγόταν πως η εμφάνιση της show-woman θα ήταν άκρως αποκαλυπτική, κανείς δεν περίμενε πως θα τολμούσε να εμφανιστεί στην πίστα εντελώς γυμνή!!!





Μάλιστα, το μαγαζί ήταν κλεισμένο από πελάτες εδώ και μέρες και οι θαυμαστές της Τζούλιας είχαν δώσει από νωρίς το παρόν. Η Τζούλια αρχικά εμφανίστηκε με ένα χρυσό κορμάκι που θύμιζε Beyonce και είχε επιμεληθεί αποκλειστικά και μόνο για εκείνην η σχεδιάστρια Paris , ενώ στην συνέχεια η Τζούλια τραγούδησε Χατζηδάκι ολόγυμνη, φορώντας μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες της και… το άρωμα της!

Τι να σχολιάσουμε πάνω σε αυτό;; Το θράσος της να πιάσει στο στόμα της τραγούδια του υπέροχου Χατζιδάκι ή την απαράδεκτη συμπεριφορά της να τα εκτελέσει-στην κυριολεξία- γυμνή;; Ξανθιά κουκλίτσα μου, είσαι μια θεά αλλά προτιμάμε να θαυμάζουμε τα κάλλη σου νυχτερινές ώρες και στο σπίτι μας, λίγο πριν πάμε για ύπνο. Τόσο θέλουμε και τόσο αντέχουμε!! Τώρα που είπαμε μια φορά να βγούμε να διασκεδάσουμε, επέλεξες να μας αποτελειώσεις;;


Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα πρώτα τραπέζια καθόταν πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, που προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες και που φημολογείται ότι έχει σχέση με την τραγουδίστρια.

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο σύντομα θα φανεί. Άλλωστε ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται!


πηγή: stifora