Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η Βασίλισσα Madonna εναντίον της Λαίδης Gaga

Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Μένει να δούμε ποια pop star θα νικήσει. Τόση ανωτερότητα μεταξύ των δύο star έμοιαζε πράγματι παράξενη και όπως συμβαίνει με κάθε ήρεμη περίοδο, ακολουθεί μπόρα και μάλιστα μεγατόνων.
Μπορεί η Lady Gaga να αναφέρθηκε στη Madonna στη συνέντευξη που έδωσε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, αυτό όμως δε φαίνεται να χαροποίησε ιδιαίτερα τη δεύτερη.
Πιο συγκεκριμένα, η εκκεντρική τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jay Leno, όπου και εμφανίστηκε ημίγυμνη με διάφανη ρόμπα και εξογκώματα- εμφυτεύματα στο πρόσωπο και μίλησε για την επικαιρότητα.

Μία δήλωσή της όμως σχετικά με τις πρόσφατες αντιδράσεις για το καινούριο της τραγούδι «Born This Way» και την έκδηλη ομοιότητά του με το τραγούδι «Express Yourself» της Madge, έφτανε για να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα μεταξύ τους. «Έλαβα ένα e-mail από τους ανθρώπους της και την ίδια μέσω του οποίου μου έστελναν την αγάπη και την απόλυτη συμπαράστασή τους για το νέο μου single», ανέφερε η Gaga χαρακτηριστικά προβάλλοντας τη φιλία της με τη βασίλισσα της ποπ και την αμέριστη υποστήριξη που έχει από εκείνη. Επιπλέον, η 24χρονη σταρ δήλωσε μεγάλη fan της «Madge» σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και διέψευσε όσα γράφονται περί αντιγραφής.
Τα πράγματα όμως φαίνεται να μην είναι έτσι ακριβώς. Δύο μέρες μετά τις δηλώσεις της Gagaloo, ο εκπρόσωπος της Madonna διέψευσε την Lady Gaga και όσα είπε στη συνέντευξή της, λέγοντας στο CNN πως δεν υπήρξε ποτέ e-mail στήριξης και η Madge ουδέποτε έστειλε ή θα έστελνε τέτοιο μήνυμα!
Μάλλον η λατρεμένη Madonna βλέπει το θρόνο της να τρίζει και άρχισε να δείχνει τα νύχια της.
Η κρίση μόλις ξέσπασε, αναμένουμε τη συνέχεια!

πηγή: quuen