Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μενεγάκη: "Τα παιδιά έχουν πάρει όλα τα καλά του Γιάννη"

Καλεσμένη τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε χθες το πρωί στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και, με αφορμή μια συζήτηση σχετικά με τον χαρακτήρα των παιδιών, η παρουσιάστρια του «Καφέ» βρήκε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο πλέον αναφέρει σχεδόν καθημερινά.



Αναφερόμενη στα παιδιά της και σε ποιον μοιάζουν, είπε: «Τη μικρή, τη Βαλέρια, και να θέλουν να την τσιγκλήσουν, κυρίως ο Άγγελος που είναι ο μεγάλος, φωνάζει "Σταμάτα! Φύγε από εδώ" και την αφήνουν. Δεν ξέρω από πού πήρε, μάλλον από μένα, αν και εγώ δεν ήμουν έτσι σαν παιδάκι. Ο Θοδωρής μού έκανε αυτή την παρατήρηση όμως. Είχε πει ότι οι δύο μου κόρες έχουν πάρει κομμάτια από εμένα. Διαφορετικά κομμάτια, αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή, μεγαλώνοντας, θα καλύψουν αυτά τα κενά» ενώ αμέσως ο Θοδωρής συμπλήρωσε «Έχουν πάρει πολλά καλά στοιχεία του Γιάννη».

«Ναι, έχουν πάρει όλα τα καλά στοιχεία του Γιάννη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν πάρει όλα τα κακά από μένα! Αλλά αυτό το κορίτσι, η μικρή, είναι ίδια ο Γιάννης!» είπε η Ελένη από την πλευρά της!



πηγή: star