Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ανεβάστε τη λίμπιντό σας

Ψάχνετε τρόπους να τονώσετε την ερωτική διάθεση του συντρόφου σας και να ξαναδώσετε «ζωντάνια» στις προσωπικές σας στιγμές; Ακολουθήστε τις συμβουλές του Daily Make Over και ζήστε όμορφες ερωτικές στιγμές.

Μασάζ: Οι τεχνικές μασάζ μπορούν να κάνουν θαύματα στη σεξουαλική διέγερση, ενώ υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Ενδείκνυται το μασάζ με άρωμα μούρου.



Αφροδισιακές τροφές: Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο που λειτουργεί μόνο του, αλλά κάποια φαγητά είναι ικανά να «ανάψουν» σπίθες στην κρεβατοκάμαρα, όπως τα σύκα. Τα μύδια με τη σειρά τους περιέχουν αντιοξειδωτικά και ψευδάργυρο, συμβάλλοντας στην καλή σεξουαλική ζωή.

Φωτιά στα κόκκινα: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες προσελκύονται περισσότερες από γυναίκες που φορούν κόκκινα αξεσουάρ. Το κόκκινο χρώμα τους διεγείρει και τους ξυπνά άγρια συναισθήματα.

Ραντεβού στο ντους: Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σας στο ντους. Αφήστε τον ατμό και τις όμορφες μυρωδιές από το αφρόλουτρο να σας συνεπάρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ερωτική διάθεση θα ανέβει επικίνδυνα.

Αρωματικά λάδια: Τα αρωματικά λάδια και οι κρέμες που έχουν κανέλα, γαρίφαλο και κάρδαμο θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη αίσθηση, καθώς και το γλυκό αμυγδαλέλαιο, η λεβάντα, το τριαντάφυλλο και η βανίλια που θα μαλακώσουν αρκετά το δέρμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο μασάζ αλλά και στο μπάνιο καθώς ρίχνετε νερό πάνω στο σώμα του συντρόφου σας.

πηγή: real