Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Το διασημότερο προφυλακτικό στον κόσμο

Μεγάλες στιγμές ζουν τα media σε όλο τον κόσμο αφού διέρρευσαν στο διαδίκτυο όλα τα έγγραφα της έρευνας εναντίον του Julian Assange που αποκαλύπτουν και το περίφημο σκισμένο προφυλακτικό.

Έτσι μετά το λερωμένο φόρεμα της Monica Lewinsky η παγκόσμια κοινότητα θα επικεντρωθεί στο σπασμένο προφυλακτικό του Assange και στο ερώτημα κατά πόσο το φόρεσε με τη θέλησή του, το έσκισε οικειοθελώς και αν τελικά βίασε τις δύο γυναίκες, (ταυτόχρονα), που είχαν σχέσεις καιρό μαζί του, (και οι δύο).



Ο Assange βρέθηκε έρμαιο της σεξουαλικής του ορμής και επιθυμίας να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό, πράξη που μπορεί να καταδικαστεί από τα Σουηδικά δικαστήρια ενώ μπορεί να στηρίξει και βιασμό.

Η μία από τις δύο γυναίκες (η Anna Ardin που είναι και στη φωτό) που “βιάστηκε” σύμφωνα με ομολογία της από τον Assange τον κατηγορεί ότι αρνήθηκε να φορέσει το εικονιζόμενο προφυλακτικό και μόνο ύστερα από φωνές της τελικά ο Assange το φόρεσε. Όμως εκείνη τον κατηγορεί ότι το έσκισε επίτηδες και γι’αυτό η γυναίκα κράτησε το προφυλακτικό ως αποδεικτικό στοιχείο.

Έτσι το προφυλακτικό, (πρέπει να είναι το διασημότερο προφυλακτικό παγκοσμίως), φωτογραφήθηκε από την αστυνομία και μπήκε στη λίστα με τα πειστήρια ενός εγκλήματος.

Η φωτογραφία αποτελεί μέρος της αστυνομικής έρευνας, 100 σελίδων, που έκαναν οι αρχές της Σουηδίας ενάντια στον ιδρυτή της Wikileaks που έχει συνταράξει τον κόσμο με τις αποκαλύψεις του.

Τα αρχεία βγήκαν πρώτα στο περιοδικό Wired και στη συνέχει διαγράφηκαν όμως κάποια μέσα κατάφεραν να κρατήσουν κάποιες κόπιες. Μήπως τώρα πρέπει να σταλούν στη Wikileaks για να διαρρεύσουν και πάλι;




πηγή: real