Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Στον ψυχολόγο ο Καραφώτης

Για τους λόγους που τον ανάγκασαν να επισκεφτεί ψυχολόγο μίλησε ο Κώστας Καραφώτης.
Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως όταν εντόπισε στον εαυτό του περίεργες αντιδράσεις χτύπησε την πόρτα του γιατρού για να αποκαταστήσει τη χαμένη ισορροπία του.
Ο καλλιτέχνης μάλιστα, ανέφερε σχετικά με την περιπέτεια του:
«Το πιο απλό θα σου πω. Μόλις μπεις σε ένα χώρο νομίζεις ότι όλοι κοιτάνε εσένα. Ίσως με κοιτάνε και επειδή βγαίνω στην τηλεόραση πιο συχνά από άλλους. Το πρόβλημα ήταν λίγο πιο πάνω. Πίστευα ότι με κοιτάνε και η γνώμη τους για μένα δεν ήταν καλή. Είχα αρχίσει να κλείνομαι αρκετά στο σπίτι.
Θα σου πω κάποια συμπτώματα που στην επιφάνειά τους έχουν πλάκα αλλά στην ουσία τους όχι: Είχα, για παράδειγμα, ένα μέρος στη Γλυφάδα, όπου έπαιζα μπιλιάρδο. Αν δεν έβρισκα πάρκινγκ έξω από την πόρτα και έκανα γύρους μέχρι να βρω ακριβώς απ? έξω να παρκάρω για να βγω από το αυτοκίνητο και να μπω στο χώρο. Όταν έμπαινα και με έβλεπαν δεν είχα πρόβλημα. Έχει τύχει να μην έχω πάρει τα μισά πράγματα από το σούπερ μάρκετ, γιατί εκεί ειδικά που είναι τα κασέρια έχει πάντα κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που το λύνουν μόνοι τους, συζητούν με τον εαυτό τους. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με άλλα πράγματα και τους αποσπά από το να ασχοληθούν με τον εαυτό τους, όπως το δικό μου επάγγελμα. Η άλλη λύση είναι ένας άλλος άνθρωπος που έχει σπουδάσει αυτό το πράγμα και ασχολείται με αυτό. Μου είπε κάποια πράγματα τα οποία σκέφτηκα καλά, τα έκανα πράξη και πολλά έγιναν πολύ καλύτερα".
stifora