Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

O Hλίας Βρεττός και οι γυναίκες

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στο περιοδικό «Glam» για τις γυναίκες, το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για κάποια ενώ αποκάλυψε ποιες θεωρεί τις πιο όμορφες Ελληνίδες.
Το μεγαλύτερο ελάττωμα των γυναικών: «Η γκρίνια, οι ατέλειωτες ώρες shopping, η ζήλεια και, βεβαίως, η απιστία».
Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί μια γυναίκα; «Στο χρήμα, στη δόξα, στους γυμνασμένους κοιλιακούς, στα λουλούδια, στο «για πάντα», αλλά και στο χιούμορ ενός άντρα»
Τι είναι πιο σημαντικό για αυτές; «Μεγαλώνοντας οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους ξεκινάνε με τον έρωτα, συνεχίζουν στην προσπάθεια για καριέρα και καταλήγουν στο Ε9 του υποψήφιου γαμπρού».

Πότε αρχίζουν να βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο «αποκατάστασης»; «Μόλις μπαίνει το «3» μπροστά στην ηλικία μιας γυναίκας θεωρώ ότι αρχίζει το άγχος της αποκατάστασης, του «πότε θα γίνω μητέρα» και του «θα με πάρουν τα χρόνια και πότε θα βρω γαμπρό». Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτό».
Η πιο αστεία ατάκα που έχει ακούσει: «Μου έρχονται διάφορες στο μυαλό αλλά είναι λίγο ακατάλληλες. Από αυτές που μπορώ να αναφέρω η πιο αστεία είναι όταν μια κοπέλα την ώρα που τραγουδούσα σε ένα μαγαζί της Κύπρου μού ούρλιαξε: “Βρεττέεεε, θέλω σεεεεεε”».
Ποια είναι η πιο ωραία Ελληνίδα; «Έχουμε πολλές ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα. Η Ελένη Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελενα Ράπτη είναι σίγουρα κάποιες από αυτές».
Ποιο είναι το πιο ακραίο που έχει κάνει; «Την έχω παρακολουθήσει με φίλους για να δω αν μου έλεγε αλήθεια».
zougla