Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ξεσήκωσε τους φιλόζωους η Kim Kardashian

Τα πυρά της φιλοζωικής οργάνωσης PETA δέχεται η τηλεπερσόνα Kim Kardashian εξαιτίας του γεγονότος ότι εμφανίστηκε με δυο διαφορετικές γούνες σε διάστημα μόλις λίγων ωρών.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την οργάνωση PETA, η γνωστή σταρ της τηλεόρασης εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες με μακρύ καφέ παλτό από ακατέργαστο δέρμα, ενώ λίγο αργότερα έριξε πάνω της ένα γούνινο σακάκι που φώναζε «είμαι τέρας κομψότητας».
Οι φιλόζωοι είναι έξαλλοι με την Kardashian, η οποία δεν συγκινήθηκε καθόλου από τη φωτογράφηση που έκανε η αδελφή της το 2008, στο πλαίσιο εκστρατείας που διοργάνωσε η PETA κατά του εμπορίου γούνας.

«Η Kim Kardashian είναι μια γυναίκα που έχει τα πάντα εκτός από αγάπη για τα ζώα, τα οποία υποφέρουν έτσι ώστε εκείνη να φορά τα φανταχτερά της σακάκια. Ευχόμαστε να μπορούσε να παραδειγματιστεί από την αδερφή της Khloe, που δεν φορά γούνες, όμως φαίνεται ότι η ευγένια και η γενναιοδωρία δεν είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η φιλοζωική οργάνωση, λίγο μετά την εμφάνιση – τσίρκο της γνωστής σταρ.
zougla