Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γέννησε πάνω στο πεζοδρόμιο σε θέα του Google Street View!

Μπορεί κατά καιρούς το StreetView να μας αποκαλύπτει την γυμνή πλευρά των ανθρώπων, όμως τώρα έχει να μας δείξει κάτι πολύ πιο πρωτότυπο και αυτό είναι μια γυναίκα, που φαίνεται να έχει μόλις γεννήσει, βρίσκεται ξαπλωμένη σε πεζοδρόμιο στο Wilmersdorf της Γερμανίας, ενώ ένας άνδρας κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο μωρό της. Μία άλλη γυναίκα κρατά το κεφάλι της μητέρας, ενώ ένας περαστικός κοιτά σαστισμένος το συμβάν.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την υπηρεσία Google Street view και αμέσως έγινε θέμα top θέμα συζήτησης, όπου δημοσιεύτηκε ανά τον κόσμο.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν την αυθεντικότητά της πάντως, μιας και η υπηρεσία έχει ξανακάνει λάθη στο παρελθόν. Τραγικό παράδειγμα τον περασμένο Αύγουστο με τη φωτογραφία ενός κοριτσιού ξαπλωμένο σε δρόμο της Βρετανίας. Το κορίτσι θεωρήθηκε νεκρό αλλά αποδείχτηκε τελικά πως έπαιζε απλά με τις φίλες της.
Προς το παρόν, κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη λήψη της φωτογραφίας, την οποία η Google έχει ήδη αντικαταστήσει με νέα εικόνα από τον ίδιο δρόμο.

stifora