Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο Τρύφων βγήκε παγανιά!

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Τρύφων Σαμαράς κατέβασε τα ρολά στο μαγαζί του, πήρε τα ψαλίδια του παραμάσχαλα και βγήκε «κάτω στον Πειραιά στο Μουράγιο» για να κουρέψει… όποιον θα έβρισκε μπροστά του!
Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Ακούστε την ολόκληρη:
Ο δημοφιλής κομμωτής με τα βουρτσοψάλιδα του και τα μοντέλα του βρέθηκε στο «Small café-bar του Πειραιά προκειμένου να υποδείξει στις κυρίες που απολάμβαναν το ρόφημά τους, εύκολους τρόπους χτενίσματος.
Και ενώ το μάθημα ήταν στα φόρτε του…έφυγε η πρώτη ψαλιδιά. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε. Όλες ήθελαν από λίγο. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από δύο ώρες να έχει κουρέψει όλο το μαγαζί.

Οι τούφες έφευγαν «αέρα-πατέρα» στο πάτωμα της καφετέριας και οι κυρίες είχαν αφεθεί πλήρως στα χέρια του κομμωτή δίχως να έχουν απέναντί τους καθρέφτη για να εγκρίνουν ή να διαφωνήσουν με το αποτέλεσμα.
Και μετά το κούρεμα…η φωτογράφιση.
Αφού τελείωσε το μάθημα και το κούρεμα, ο Τρύφων Σαμαράς, με το Γιάννη Σπαλιάρα και την υπόλοιπη ομάδα φωτογραφήθηκαν με τους θαμώνες αλλά και δίπλα στους ήρωες της DISNEY από τους οποίους είναι εμπνευσμένο το θέμα του μαγαζιού.
zougla