Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Καπουτζίδης «Μπορούσα να στείλω φυλακή τον Διονύση Σαββόπουλο»

Με φοβερή τόλμη, αφοπλιστική ειλικρινά και ισοπεδωτικό τρόπο απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ερώτηση δημοσιογράφου στο περιοδικό “Elle” σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει πριν από καιρό ο  Διονύσης Σαββόπουλος ο oποϊος μίλησε με κακεντρέχεια για το «Παρά Πέντε» και τους πρωταγωνιστές του λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ «Το "Παρά Πέντε" είναι κάτι παιδικό. Μια καρικατούρα που παίζουν μια χαζή, μια χοντρή και δυο αδερφές».
Ο Γιώργος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας «Για τον Σαββόπουλο, που εγκλημάτησε απέναντι σε ανθρώπους που έχουν μια σεξουαλική προτίμηση, ακούστηκαν τρεις τέσσερις φωνές διαμαρτυρίας. Για τον Πανταζή, ο οποίος κατά τη γνώμη σας εγκλημάτησε πάνω στο σολφέζ και όχι σε άνθρωπο, έχουν ακουστεί πολύ περισσότερα. Τα δυο εγκλήματα δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Για το ένα, αν αποφάσιζα να κινηθώ δικαστικά, πας φυλακή».
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει πολύ καλά γιατί μιλεί μιας και έχει σπουδάσει Νομική.  
Όσον αφόρα το υπόλοιπο της συνέντευξης ο Καπουτζίδης ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να γράψει σύντομα νέο σίριαλ: «Τουλάχιστον όχι πριν κάνω κινηματογράφο» εξήγησε.
Τον κάνει ευτυχισμένο η επιτυχία; «Την περίοδο του "Παρά Πέντε" ήμουν ένας άνθρωπος κουρασμένος, αγχωμένος, καταπιεσμένος. Τι να με κάνει ευτυχισμένο; Το 60% τηλεθέασης;» είπε σαρκαστικά.
Σημείωσε δε πως ότι κάνει στη τηλεόραση θέλει να απορεί από μια παιδικότητα, κάτι που τον διακρίνει. Είπε: «Παιδικό είναι να κάνω το “Just the 2 Of Us” με τόση αθωότητα, παιδικό είναι και το ότι είπα “ναι” στο “The Twenty”, που δεν είχε χρήματα ούτε για κομμώτρια. Ένας επαγγελματίας θα έλεγε “όχι” σε όλα αυτά, ένας επαγγελματίας όμως δεν θα ήταν εγώ».
stifora