Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πως ο Πάντελιτς κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μάρκο Πάντελιτς έχει καταφέρει με την άψογη συμπεριφορά του στο Ρέντη να κερδίσει τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.

Ο Μάρκο Πάντελιτς αποτέλεσε στον Ολυμπιακό των τελευταίων ημερών το αντίθετο παράδειγμα από αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Ενώ ο Έλληνας επιθετικός δυσανασχέτησε, ως γνωστόν, μετά την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να μην τον έχει ούτε στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Σέρβο, παρότι και για τον ίδιο δεν θα ήταν η πιο ευχάριστη εξέλιξη να μένει στον πάγκο επί 90 λεπτά.

Ο Πάντελιτς ήταν ο σκόρερ δύο κρίσιμων τερμάτων του Ολυμπιακού στα δύο αμέσως προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας (το μοναδικό στις Σέρρες στο 1-0 επί του Πανσερραϊκού και το πρώτο στο Καραϊσκάκη επί του Αστέρα Τρίπολης) και εύλογα θα περίμενε να ξεκινήσει ως βασικός και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο, όχι μόνο δεν δυσφόρησε, αλλά και τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο τέλος του, ήταν πολύ εκδηλωτικός, ενθάρρυνε τους συμπαίκτες του, τους έδωσε συγχαρητήρια και γενικά δεν "βάρυνε" σε καμία στιγμή την ατμόσφαιρα. Ίσα ίσα.

Αντίθετα, ο Μήτρογλου μετά την παιδική στάση του την Παρασκευή το βράδυ στο Ρέντη, φρόντισε την επόμενη ημέρα, το Σάββατο, να μην εμφανιστεί στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, ενώ είθισται οι εκτός αποστολής να πηγαίνουν μετά τα παιχνίδια και να είναι μαζί με τους άλλους παίκτες. 

Πηγή : http://redplanet.gr